четвер, 23 червня 2011 15:19

Олександр Кривошапко: Олексій Кузнєцов готовий розбити мені голову!

Олександр Кривошапко: Олексій Кузнєцов готовий розбити мені голову!

Фіналіст шоу "Х-фактор" Олександр Кривошапко, схоже, побоюється за своє життя. На концерті у Львові співак виступав у компанії двох охоронців.

Поява охорони зацікавила публіку в залі. Кривошапко пояснив, що боїться появи переможця "Х-Фактора" Олексія Кузнєцова.

"Справа в тому, що скажений Олексій Кузнєцов з погрозами прямував до Львова. У розмові з моїми продюсерами він не приховував: "Я ненавиджу його настільки сильно, що готовий вбити або розбити голову". Звісно, мої продюсери були стурбовані, тому найняли мені охорону . Розумієте, якби він був хоча б моєї комплекції, я не переживав би. Але ж Олексій рази в три більший за мене!", - поскаржився Олександр.

Враховуючи любов Кривошапко до провокацій, можна припустити, що сказане скандалістом є лише невдалим жартом. Сам Олексій Кузнєцов поки нічого не коментує.

Як відомо, при підготовці до гастролей по Україні, планувалося, що Олександр буде виступати не один, а в парі з переможцем "Х-Фактора" Олексієм Кузнєцовим. Однак в останній момент Олексій розірвав контракт з компанією-організатором гастролей і заявив, що відмовляється брати участь у виступах.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Кривошапко: Олексій Кузнєцов готовий розбити мені голову!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути