четвер, 10 вересня 2015 12:05

Одеська Барбі засвітила тіло у бікіні

Автор: Соціальні м ережі
 

"Одеська Барбі Валерія Лук'янова засвітила своє струнке тіло у блакитному купальнику. Дівчина активно займається спортом і дотримується правильного харчування. Біля фото Валерія поділилась думками, щодо людей, які не обмежують себе в їжі.

"Лінь- це такий порок яким всі ми "грішимо" більшою чи меншою мірою. Думаю тут ви зі мною погодитеся. Звичайно у кожного з нас в чомусь своєму виражається цей згубний недугу.

У когось в обжерливості. Людині просто лінь міняти спосіб життя і починати над собою важку роботу. Людина знає і бачить, як на фігуру впливає харчовий сміття, накшталт пончиків, печенекі, гамбургерів, картоплі фрі і так далі, і продовжує це їсти не дивлячись на целюліт і жирові складки", - пише Лукянова.

Також дівчина говорить, що у людей з великою вагою відсутнє особисте життя.

Нагадаємо, Валерія Лукянова нещодавно висловилась з приводу позиції чайлдфрі.

"Все-таки чим більше живу, тим більше переконуюся, як же прекрасно коли ти повністю автономний і не винний нікому і нічого. З цієї точки зору позиція Чайлдфрі- це просто скарб! Справжнє!

Саме тому багато так не люблять нас, і зрозуміло чому.

Нікому не в образу, але ми можемо по істині бути щасливими, і повністю проживати життя для себе! ...

Як думаєте чому діти так погано впливають на більшість життів? Може тому що люди не готові до такого відповідального кроку? А може деяким і зовсім не варто плодитися? Адже для цього треба щось з себе представляти, щось дати цій людині, чого навчити. Більшість же людей дати нічого не може, на жаль ", - пише на своїй сторінці в соціальній мережі Валерія Лук'янова.

Зараз ви читаєте новину «Одеська Барбі засвітила тіло у бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути