понеділок, 23 січня 2012 15:36

Нова "ВІА Гра" Санта Дімопулос виходить заміж за пасинка Семенюк

Нова "ВІА Гра" Санта Дімопулос виходить заміж за пасинка Семенюк

Нова учасниця української групи "ВІА Гра" Санта Дімопулос та її обранець, молодий мільйонер Володимир Самсоненко готуються до весілля.

Як заявила екс-глава Фонду державного майна Валентина Семенюк-Самсоненко, прийшов час вирішувати питання про узаконення стосунків її пасинка з коханою.

"Буде і весілля, і вінчання. Як годиться", - повідомила Валентина Семенюк-Самсоненко в інтерв'ю програмі "ТСН-особливе" на "1+1", пише ТСН.

Нещодавно 24-річна Санта Дімопулос зробила собі на зап'ясті татуювання з ініціалами коханого, що складається з двох літер - VS.

"Ми майже не розлучаємося, намагаємося максимально більше часу проводити разом. Навіть мої гастролі часто проходять у місцях, де ми можемо поєднати і мої виступи, і бізнес Вови, і навіть наш відпочинок", - розповіла Санта Дімопулос в одному з інтерв'ю.

Вона каже, що Володимир чудово ладнає з її сином Даніелем: "Все склалося саме собою ... Дені любить Вову, Вова любить Дені. Мені здається, тут багато чого залежить від чоловіка, від його авторитету в сім'ї".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весною у "ВІА Гру" будуть шукати заміну Джанабаєвій

У грудні 2011 року Санта Дімопулос замінила в групі "ВІА Гра" солістку Надію Мейхер-Грановську, яка чекає на дитину.

Санта Дімопулос була одружена з українським телеведучим і шоуменом Андрієм Джеджулою і народила від нього сина Даніеля. Потім розлучилася і стала зустрічатися з одним із найзавидніших українських холостяків, пасинком екс-глави Фонду держмайна України Валентини Семенюк - Володимиром Самсоненком.

Зараз ви читаєте новину «Нова "ВІА Гра" Санта Дімопулос виходить заміж за пасинка Семенюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути