понеділок, 19 квітня 2010 15:35

Нова коханка Гая Річі молодша за нього на 20 років (ФОТО)

 

В кінці минулого тижня таблоїди почали обговорювати новий роман колишнього чоловіка Мадонни. Папараці спіймали знаменитого режисера Гая Річі на побаченні з 22-річною топ-моделлю зі Словаччини Мікаелою Косьяновою в одному з лондонських пабів. Очевидці заявили, що парочка виглядала як справжні закохані.

За даними британської преси, Гай зустрів Мікаелу в Парижі, під час роботи над рекламною кампанією парфюмерії Christian Dior. Дівчина знімалася разом з Джудом Лоу. Але якщо режисер вважає за краще не коментувати плітки про своє особисте життя, то Косьянова не проти поговорити відверто.

"Гаю дуже подобається мій ніс, - кокетує дівчина в інтерв"ю News Of The World. - Він так і сказав: "Я закохався в твій ніс". Гай був дійсно прихильний до мене. За сценарієм я не дуже часто з"являюся перед камерою, але він просто забув про сценарій і просто хотів частіше бачити мене в кадрі".

Якщо вірити словам моделі, то режисер не проти допомогти їй зробити кар"єру в кіно.

"Гай сказав, що вірить в мене, і перед камерою я виглядаю прекрасно, - продовжує Косьянова. - Він порадив мені подумати про кіно. За його словами, те, як я граю в ролику, він хотів би бачити в своєму фільмі".

Варто відмітити, 41-річний Гай майже на двадцять років старше Мікаели.

Тим часом колишня дружина режисера Мадонна переїздить знову до Лондона, звідки вона виїхала близько року тому, відразу після розлучення з Гаєм. З чуток, нещодавно діва витратила близько 5 тисяч фунтів стерлінгів, щоб наповнити систему водопостачання свого лондонського маєтку спеціальною водою, освяченою в центрі каббали.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Нова коханка Гая Річі молодша за нього на 20 років (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути