четвер, 21 листопада 2013 12:33

Нікас Сафронов показав свою шикарну квартиру за 70 мільйонів доларів

Автор: фото: tsn.ua
 

На початку грудня у Музеї історії Києва відомий російський художник Нікас Сафронов виставить 150 нових картин. Скільки бере за свої картини та хто спить на його ліжках, митець розповів кореспондентам ТСН Особливе на каналі 1+1.

Нікасу Сафронову позували українські політики, в їхньому числі і Віктор Янукович, Микола Азаров та його діти,а також Леонід Кучма. Копії портрету президента Росії Володимира Путіна користуються великою популярністю у російських чиновників. Замовити портрет у художника коштує від 50 тисяч доларів.

Квартира за площею понад у 1000 квадратних метрів, за оцінками експертів коштує 70 мільйонів доларів. Житло розташоване у Москві з видом на Кремль та українське посольство. В будинку свого часу жили Сергій Єсенін та Айседора Дункан.

Художник займає три поверхи і ремонтував свою квартиру близько 11 років. У будинку 14 кімнат, 6 вбиралень і три кухні, а також ліфт та тераса. У будинку багато антикварних речей, таких як крісло кардинала, дорогі годинники, які показують різний час, а також старовинні книжки французькою і ліжка встелені хутром, на яких Сафронов не спить, але де відпочивали інші зірки.

"Ліжка не зручні для мене та закороткі. Дроздов спав на них, декілька голлівудських зірок спали і не хотіли їхати", - каже Нікас Сафронов.

До речі, митець прискіпливо ставиться до знаменитостей, він вважає, Катрін Деньов втратила свою колишню красу.

"Останнього разу я її зустрів років 2 тому у Голлівуді, я її ледь впізнав. У неї рот не сходився вона, була вся натягнута, видно, що людина вже померла. Треба дорослішати красиво, як Альпачино, як Софі Лорен", - каже Нікас Сафронов.

Митець не живе у своїй розкішній квартирі, а використовує її, як шоу-рум, для багатих клієнтів. Про вартість своїх картин художник каже наступне.

"Навіть якщо я беру мільйон, це все одно ніщо у порівнянні з вічністю, скільки вони будуть коштувати в історії", - говорить Нікас Сафронов.

Зараз ви читаєте новину «Нікас Сафронов показав свою шикарну квартиру за 70 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути