четвер, 18 квітня 2024 09:31

Не про війну: Зеленський сказав, про що діти питають його найчастіше
3

Президент Володимир Зеленський зізнався, що останнім часом діти не запитують його про завершення війни Росії проти України.

Доньку Олександру та сина Кирила хвилює, коли їхня сім'я зможе жити разом. Про це лідер країни розказав у інтерв'ю PBS NewsHour.

"Вони багато всього пройшли, вони все розуміють і все знають. Іноді, коли вони ставлять запитання, то я розумію, що зовсім трішечки залишилося у них дитинства. Це не питання, коли закінчиться війна, вони знають, що від багатьох факторів це залежить. Вони дуже потужні, принаймні набагато впевненіші, ніж деякі наші партнери. Вони просто ставлять іноді запитання: А коли ми зможемо жити разом, тату", - поділився Володимир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 найстильніших образів першої леді України: фото

Додав, що діти переживають за його життя.

"Дуже хвилюються. Війна, що можна відповісти. Я думаю, слова тут зайві, треба міцно обійняти. Дітям іноді важливі не слова, а важливо відчути вас справжнього. Не по телефону, а справжнього", - підсумував президент.

Раніше перша леді Олена Зеленська заявила, що має "паралельне життя" із чоловіком. Діти також дуже рідко бачать тата через брак вільного часу.

Зараз ви читаєте новину «Не про війну: Зеленський сказав, про що діти питають його найчастіше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути