четвер, 07 квітня 2016 18:02

Нателла Крапівіна відзначила день народження у компанії Лободи та Бадоєва
6

Фото: Соціальні мережі

7 квітня продюсер LOBODA Нателла Крапівіна відзначає свій день народження. З нагоди святкування, продюсер вирішила провести свято у вузькому колі своїх близьких людей, з якими напередодні полетіла в Амстердам. Компанію Крапивіній в її день склали LOBODA, Алан Бадоєв, Маркус Ріва, Анджела Посохова, подружжя Арфуш та інші.

"День в Амстердамі був переповнений почуттями, сміхом, емоціями, словами, винами ... на цьому, мабуть, слід зупинитися, - зізналася Нателла Крапівіна. - До зустрічі в новому році!"

Першою свого продюсера привітала LOBODA:

"Мій улюблений, любий друже! Сьогодні, в таке велике свято, коли навіть птахи гнізд не в'ють, народилася ти - наша улюблена шалена дівчисько, - написала співачка. - Ти - людина, після якої такий довгий післясмак. Ти, що дає силу і впевненість всім, хто з тобою поруч. Ти, вмієш любити і по-справжньому жити. Будь здорова, дівчинка наша, і не бери у дурного голову. Я тебе дуже люблю і дякую небу за нашу зустріч".

У настільки символічний день LOBODA подарувала Крапивіній картину з 12 найвизначнішими подіями з життя свого продюсера, кисті молодого київського художника Олени Шабельник. Нателла колекціонує картини, тому подарунок Світлани займе гідне місце в її особистій галереї.

Нагадаємо, що в 2014 році проект Крапивіної "Орел і Решка" отримав престижну премію ТЕФІ, як найкраща розважальна програма, а в 2015 році сама Нателла отримала нагороду М1 Music Awards за кращий менеджмент артиста. Також продюсер і LOBODA отримали статуетку за кращий кліп - "Пора додому".

Зараз ви читаєте новину «Нателла Крапівіна відзначила день народження у компанії Лободи та Бадоєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути