понеділок, 30 листопада 2015 11:48

Наташа Корольова показала ніжне фото Тарзана з тещею

Автор: Соціальні мережі
 

Співачка Наташа Корольова поділилась ніжним сімейним фото, на якому позує з чоловіком Тарзаном та своєю матір'ю. На знімку Тарзан ніжно обіймає свою тещу.

"Наші мами найкрутіші! Найулюбленіші, ніжні, рідні! Тільки вперед! 100% успіх! Наші мами крутіше ВСІХ !!! З Днем Матері!!!", - підписала знімок Корольова.

Читайте також: Наташа Корольова похизувалась схудлою фігурою

Нагадаємо, раніше співачка розповіла, як чоловік її мотивує займатися спортом.

"Цитую чоловіка !!!!: Як то кажуть: "Колгосп - справа добровільна", нікого силою не затягнути в зал займатися! Я навіть власну дружину іноді насилу відриваю від дивана, знаходячи жорстку мотивацію і, може, не завжди приємні слова, які вона точно не хотіла б почути (про те що з'явився жирок на животі, в'ялу попу і целюлітні боки), але в її випадку це працює! І як же приємно через 2-3 тренування почути від неї слова подяки! Знайдіть свою власну мотивацію, особисто для вас потрібні слова! Я знаю, найскладніше - ПОЧАТИ! Після відпустки, після затяжних свят і вихідних, коли в голові крутиться зрадницька думка, "ну все, завтра ... точно завтра, клянусь!" Але ясно, що ні завтра, ні після завтра не настане - ось в цей момент треба знайти сили, перебороти себе, настояти і прийти на тренування! Я сам у цій ситуації був не раз! Тому в моїй методиці я врахував цей важкий момент і назвав його "м'яке введення в процес"! " , - підписала фото Наташа Корольова.

Зараз ви читаєте новину «Наташа Корольова показала ніжне фото Тарзана з тещею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути