Ексклюзиви
пʼятниця, 06 травня 2011 10:17

Наталя Водянова закрутила роман з відомим плейбоєм
13

Днями журналісти наштовхнулись у нью-йоркському ресторані Nello на супермодель Наталію Водянову. Дівчина обідала не зі своїм чоловіком лордом Джастіном Портманом, а з таємничим темноволосим красенем. Знімаючи закоханих разом, фотографи помітили одну цікаву деталь: Водянова перестала носити обручку.

Сидяча за столиком пара ніжно дивилася один на одного, сміялася і невимушено базікала. Помітивши, що її знімають, Наташа одразу напружилися і засмутилась. Її супутник спробував сховати обличчя, а потім швидко залишив столик. З ресторану пара пішла порізно, хоча прийшла в Nello разом після романтичної прогулянки по Центральному парку, в якому, як запевняють папараці, Наташа і брюнет пристрасно цілувалися. Залишаючи ресторан, незнайомець пробурчав у бік фотографів: "У мене будуть проблеми, якщо ці знімки опублікують".

Незважаючи на конспірацію, у брюнеті на знімках досить швидко упізнали відомого британського фінансиста сербського походження Олександра Пешко. Наталю Водянову вже не перший раз бачать в його товаристві: наприклад, 3 травня парочка гуляла по Манхеттену, тримаючись за руки. Помітивши папараці, Наташа й Саша відсахнулися одне від одного і розтиснули руки.

Судячи з усього, Олександр жваво бере участь у всіх справах Водянової, включаючи її благодійну діяльність. На сторінці благодійного фонду Наталії "Оголені серця" красується запис про те, що Саша Пешко перевів на рахунок фонду 500 фунтів стерлінгів і залишив побажання для Водянової: "Щасти тобі!"

Чим конкретно Олександр заробляє собі на життя, невідомо. Однак очевидно, що він - людина не бідна. Пешко займається фінансами, і, зокрема, має причетність і до російського бізнесу. Наприклад, він входить до складу ради директорів казанської телерадіокомпанії "ТВТ". Крісло в раді директорів татарського телехолдингу Олександр Пешко займає в якості представника люксембурзької фірми "Інтернешнл Текнолоджіс Інвестментс Компані Холдинг С.А.", якій належить 41,8 відсотка у статутному капіталі казанської "ТВТ".

Проте добре відомим в Лондоні і в Нью-Йорку Олександр став аж ніяк не завдяки своїй фінансовій діяльності. Саша Пешко - знаменитий плейбой, чиї знімки час від часу з'являються в таблоїдах. Він - завсідник модних вечірок і фешн-показів, не з чуток знайомий зі світом кіно та моди.

Сестра Саші Тетяна Пешко - власниця і дизайнер модної марки купальників "Tatjana Anika", обличчям якої є відома іспанська супермодель Євгенія Сільва. Саша познайомився з сексапільною красунею Євгенією в липні 2009 року на Ібіці, і у них закрутився пристрасний роман. Знімки парочки, які цілуються і обіймаються у водах Середземного моря, обійшли всі британські та іспанські журнали.

Ще раніше, в 2006 році, Саша Пешко ходив у бойфрендах голлівудської актриси Тари Рейд, зірки "Американського пирога".

Зараз ви читаєте новину «Наталя Водянова закрутила роман з відомим плейбоєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути