середа, 10 лютого 2016 12:21

Наталя Водянова розкрила секрет краси

Наталя Водянова розкрила секрет краси

Топ-модель Наталія Водянова розповіла в інтерв'ю NEW Times про те, як вона доглядає за шкірою, волоссям, які секрети макіяжу використовує і як слідкує за модельною фігурою.

Догляду за шкірою обличчя зірка приділяє чимало уваги.

"Найважливіше в догляді за обличчям - це очищення і зволоження. Деякі миючі засоби дуже грубо впливають на шкіру, тому я віддаю перевагу аптечним маркам, наприклад La Roche-Posay. Я також використовую креми бренду Guerlain, Амбасадором якого я є, - денний Super Aqua day і нічний Super Aqua night. Ці креми не є бестселерами марки, але мені вони підходять ідеально: шкіра після нанесення засобу гладка і відразу можна приступити до макіяжу.

У мене дуже і дуже чутливі очі, я користуюся кремом SVR Topialys, який мені порадив дерматолог. Засіб відмінно заспокоює запалену шкіру повік.

Я також величезна прихильниця нічних масок Black Tea Firming Overnight Mask марки Fresh. Найнудніше в нанесенні масок - це нічого не робити, поки склад впливає на шкіру. В мене немає на це часу. Так що нічна маска - просто порятунок. Я наношу її на обличчя, лягаю спати і все, мені більше не потрібно ні про що думати".

Макіяжем Водянова не зловживає.

"Протягом дня я користуюся олівцем для очей. Іноді я не наношу туш і замість неї використовую підводку Charlotte Tilbury, яку злегка розтушовуваю. Ще мені дуже подобається гель для брів марки Eyeko, який надає трохи блиску. У мене світлі очі, і мені здається , що трохи затемнені брови їх відмінно підкреслюють.

У моїй косметичці завжди є зволожуючий відтіняючий бальзам для губ марки Fresh, відтінку Sugar Petal. У цієї марки приголомшливі бальзами.

До речі, працюючи моделлю, я зрозуміла, що такий прийом, як невелике сяйво в куточках очей, робить макіяж святковим. Можна використовувати для цієї мети бальзам для губ, але я б порадила олівець Charlotte Tilbury, який називається Champagne Diamonds. Він особливо підходить блакитнооким дівчатам.

Волосся - це гордість для Водянової.

"У мене відмінне і густе волосся. Але працювати моделлю - це значить постійно піддавати його агресивному впливу фена і стайлінгу. Тому так важливо живити і зволожувати волосся якомога частіше. Я постійно використовую засоби французької марки Leonor Greyl. Стиліст з волосся Оділь Шілберт радить мені використовувати крем цієї марки для кінчиків. У цього бренду також є невелика клініка в Парижі, і це одна з моїх слабкостей ...Я буваю там кожні два тижні і витрачаю не менше двох годин на масаж голови, на олії, маски. Після відвідування цього місця я відчуваю себе так, ніби провела тиждень відпочинку.

Я також користуюся продуктами марки Christophe Robin. Колорист Крістоф Робін відповідальний і за мій колір волосся, який трохи світліше натурального відтінку. А якщо мені потрібно якось підняти настрій, то я прошу злегка підрізати волосся в салоні. До речі, я в захваті від рожевої води Christophe Robin, що створює об'єм, мені також подобається молочко для волосся з лохиною. І я постійно міняю шампуні".

Дієта і фітнес поступилися місцем танцям в життя зірки.

"Мене злегка турбує те, що займаючись йогою і пілатесом, швидко отримуєш накачені руки і плечі. Всім це подобається, але я цього терпіти не можу. Мені подобається виглядати жіночно. Я хочу мати жіночні форми, але не бути занадто худою, хочу бути підтягнутою , але не з накачаними руками. Одного разу я прокинулася і зрозуміла, що мені потрібно - танці!

Я займаюся танцями, тому що там руки - це скоріше "аксесуар". Ти нікуди не тягнешся руками, не виконуєш навантаження, але в той же час постійно ними рухаєш.

Я знайшла чудову, дуже тиху студію, де беру приватні уроки. Я танцюю джазові та сучасні танці раз на тиждень. Це щось неймовірне, ти починаєш краще впізнавати себе як жінку.

З приводу дієт у мене є правило. Я дотримуюся дієти за типом крові. Знаю, що багато хто не вірить в цю систему. У мене проблеми з травленням з юних років: в дитинстві була виразка, а коли мені було 20, почалися серйозні проблеми зі шлунком. Потім я спробувала цю дієту і за два тижні відчула поліпшення.

Я везунчик, тому що у мене четверта група і мені не потрібно себе сильно обмежувати. Можу їсти м'ясо, вуглеводи, рибу. Але існують правила - наприклад, мені можна будь-яке червоне м'ясо, крім ягняти. Те ж саме з овочами: є багато всього, що мені не можна, та решта - дозволено. Я вже 10 років дотримуюся цього режиму харчування".

Зараз ви читаєте новину «Наталя Водянова розкрила секрет краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути