середа, 08 лютого 2017 13:12

Наталя Водянова посадила дітей на дієту
4

Модель Наталія Водянова прикрасила обкладинку британського журналу Porter і розповіла виданню, чому вона посадила дітей на дієту, розлучилася з колишнім чоловіком Джастіном Портманом і не вийшла заміж за нинішнього коханого Антуана Арно.

Водянова зізналася, що постійно воює зі своїми дітьми, зокрема через їжу. 34-річна мама п'ятьох дітей - 16-річного Лукаса, 10-річної Неви, 9-річного Віктора від Джастіна Портмана і 3-річного Максима та однорічного Романа від Антуана Арно - розповіла, що просить дітей дотримуватися особливо раціону. За словами Наталії, коли її старшому синові Лукасу виповнилось десять, вона посадила його на сувору дієту.

"Мій син наїв щоки! Я сказала йому:" Ти не можеш просто так продовжувати об'їдатися і спостерігати, як у тебе росте живіт ". Я стаю дуже суворою, коли справа стосується всіх тих шкідливих речовин, які вони їдять. Я постійно говорю своїм дітям, що вони чудові, красиві тощо, але прошу їх стежити за тим, що вони їдять, бо ці харчові звички залишаться з ними на все життя. Важливо привчити дітей робити здоровий вибір з самого початку ", - вважає Наталія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Водянова приміряла образ гламурної ляльки

Водянова працює моделлю з 17 років. Красуня зізнається, що вона регулярно дотримується дієти, дозволяючи собі лише один розвантажувальний день в тиждень:

"Коли я переїхала до Франції, то щоранку їла на сніданок булочку з шоколадом. Так тривало два роки. Одного разу я прокинулася і зрозуміла, що більше не можу на них дивитися. Зараз я їм таку булку раз в тиждень по суботах і половинку віддаю своїй доньці - це наш з нею ритуал ", - говорить модель.

В інтерв'ю зірка торкнулася і теми розлучення з британським лордом Джастіном Портманом, з яким вона розійшлася в 2009 році після дев'яти років шлюбу.

"Я була матір'ю-квочкою, а Джастіна мало цікавило життя наших дітей. Він обожнював їх, але він не з тих батьків, які покупають дітей або простежать за тим, щоб вони погуляли. У підсумку всі обов'язки виявилися на мені, І він віддалився від нас з дітьми, тому що в родині потрібно разом переживати всі ці прекрасні моменти", - згадує Наталя Водянова.

Наталя розповіла і про свого нового обранця Антуану Арно, який, як з'ясувалося, ніколи не хотів будувати сімейне життя з моделлю:

"Антуан точно не шукав манекенницю, яка стане матір'ю його дітей. Ми дуже здивувалися, коли зрозуміли, що відмінно підходимо один одному. Іноді життя дивує нас", - каже Наталя.

Незважаючи на те, що Наталя вже народила від Антуана двох дітей, пара не поспішає офіційно узаконювати свої стосунки.

"Це не означає, що я готова кинути його, щоб закрутити роман з кимось іншим. Я і так відчуваю, що ми одружені. Якщо все добре, навіщо щось міняти ?, - підсумувала Наталія Водянова в інтерв'ю для британського глянцю.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Водянова посадила дітей на дієту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути