середа, 25 травня 2016 17:00

Наталя Водянова показала молодшого сина

Наталя Водянова показала молодшого сина

Два роки тому супермодель Наталія Водянова в четвертий раз стала мамою. Тоді у манекенниці і її французького коханого-мільярдера Антуана Арно народився хлопчик, якому батьки дали ім'я Максим. З моменту народження малюка, Наталя намагалася не показувати його публіці, тому як виглядає дитина, до сих пір собі ніхто не уявляв. І ось, коли Максу виповнилося два роки, Водянова представила сина світу. Зробила це модель традиційно - шляхом публікації знімка дитини в соцмережі.

На фотографії зображений Максим разом з татом. Коментар до фото свідчить:

"Вночі 2 травня, о 2:45 ранку народився наш син Максим. Він виправдав значення свого імені: вага 4,2 кілограма і 55 сантиметрів зросту! Малюк і я чудово себе почуваємо на радість гордого Татка. Спасибі всім за ваші добрі побажання! Їх я б хотіла передати всім тим жінкам, які все ще чекають народження дітей. Насолоджуйтесь кожною хвилиною!" Відзначимо, що для Антуана Максим став першою дитиною. Коли майбутній татусь дізнався про вагітність коханої, він бажав лише одного: "Сподіваюся, що малюк успадкує зовнішність мами (і прекрасне серце) і почуття гумору тата! Будь ласка, нехай буде не навпаки!" - Загадував тоді Антуан.

На сьогоднішній день Наталя перебуває знову в цікавому стані. П'ятий малюк повинен народитися зовсім скоро. Вона як і раніше активна, часто з'являється на світських заходах і з радістю демонструє животик.

Нагадаємо, в першому шлюбі з британським аристократом Джастіном Портманом (який тривав 10 років) Наталія народила трьох дітей: 14-річного Лукаса, 10-річну Неву і 8-річного Віктора. У 2011-му Водянова заявила, що вона більше не живе з Портманом. Через деякий час Наталю стали бачити в компанії спадкоємця багатомільярдного статку Антуана Арно (його батькові Бернару належить французька компанія LVMH - відомий виробник предметів розкоші Louis Vuitton, Givenchy, Guerlain, Kenzo, Chaumet, Hennessy і інші). Їх пов'язують не менше 4 років відносин.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Водянова показала молодшого сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути