понеділок, 12 вересня 2016 14:18

Наталя Водянова перевтілилась у пірата заради благодійності

Автор: Соціальні мережі
 

Модель Наталія Водянова і актриса Катерина Климова активно займаються благодійністю і намагаються привернути увагу громадськості до проблем цього світу. І Наталія, і Катерина розповіли своїм шанувальникам про проекти, в яких задіяні.

У Instagram Наталії Водянової з'явилася її фотографія в образі пірата. У незвичайному вигляді модель постала не просто так. Мета цього знімка - допомога хлопчикові, який страждає на синдром Менкеса.

"Сьогодні день народження у Оуена, йому виповнюється 10 років. Через синдрому Менкеса свій день народження хлопчик зустрічає у лікарні. Від наших друзів в благодійному фонді PostPals ми знаємо, що Оуен обожнює піратів, тому сьогодні я - пірат, чого і вам бажаю! Гарної всім Неділі!", - пдписала знімок Водянова.

Катерина Климова в ці вихідні теж вирішила розповісти своїм прихильникам в соціальних мережах про благодійний проект, в якому взяла участь. Климова приміряла на себе образ персонажа російських казок - господині мідної гори.

Автор: Соціальні мережі
 

"Мені доводилося приміряти на себе різні ролі, в рамках благодійного фотопроекту "Російська зима зігріє всіх", організованого Галереєю урочистостей "Вічні цінності", я перетворилася в господиню мідної гори. Нагадаю, що створення красивих фотокартин відбувається з метою допомогти дитячому відділенню МООДІ р Балашихи. Все це стало можливим, завдяки знімальній групі і творчій команді, яка взялася за втілення образу і створення картини", - розповіла про свій проект Катерина.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Водянова перевтілилась у пірата заради благодійності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути