понеділок, 12 грудня 2016 00:08

Наталія Гордієнко народить хлопчика

Наталія Гордієнко народить хлопчика

Співачка Наталія Гордієнко півтора року прожила в Польщі, але не витримала без рідних. Повернулася в Україну й готується знову стати матір'ю. Про це повідомила в передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Мені було все в кайф. Але на чужині складно. Постійно чужа мова та люди. Я не витримала і сказала чоловіку: "Поїхали додому. Я вже тут не можу", - говорить Наталія Гордієнко.

Чоловік зірки автогонщик. У Польщі жили, тому що там легше готуватися до перегонів. Пара чекає на другу дитину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Бабкін розповів, чому не переїжджає до Києва

"Спланована акція. Ми хотіли двоє дітей. І щоб у них не було великої різниці, щоб їм було цікаво спілкуватися один з одним. Щоб вони були друзями. Ми вирішили відстрілятися одразу, - говорить Гордієнко, - в Єлизавети буде братик".

Чоловік Наталії Гордієнко розповів, як їхав із донькою до Києва.

"Найекстремальніша історія, коли Лізі було 11 місяців. Ми повернулися у Варшаву з Чемпіонату світу. Наталі треба далі на концерти, а нам портрібно було повернутися машиною з Варшави до Києва. Очі наших прикордонників були здивовані, коли питали: "Де мама?". Я кажу: "Я сам", "Як сам?". Але очі у відвідувачів на автозаправці були ще більші, коли вони побачили батька, який однією рукою робить суміш, іншою їсть сам. Пішов до кімнати, поміняв підгузок дитині, взяв рожеву баночку. Все це запакував і поїхав", - говорить чоловік співачки.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Гордієнко народить хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути