середа, 04 квітня 2012 17:47

Настя Приходько дозволяє своєму чоловікові багато чого й не чекає на весілля

Настя Приходько дозволяє своєму чоловікові багато чого й не чекає на весілля
Співачка більше не включає бензопилу Фото: viva.ua

Анастасія Приходько помирилися з цивільним чоловіком Нуріком Кухіловою на Новий Рік. Про це співачка розповів Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Після того, як в інтерв'ю я сказала, що сумую. Він це побачив по телевізору. Ми сіли, поговорили і вирішили, що напевно ми надто молоді, щоб сидіти і міркувати про те, як треба вести себе в шлюбі. Тому що ні я, ні він в ньому не були. Треба жити далі, не звертати уваги ні на родичів, ні на друзів, а просто будувати свій світ і в ньому жити. Коли я виросту, я вже напевно доньці дам пораду, як треба себе поводити", - зазначила співачка.

Між тим, Приходько зізналася, що тепер більш лояльно ставиться до свободи свого чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Приходько повернулася до чоловіка

"Він з Кавказу, він грузин, у них це прийнято, що жінка не може сидіти за столом, де немає жодної жінки. Якщо їх збирається 15 людей, він мене ніколи в житті не візьме з собою, як би я не просила. Це продовжується і до цього дня. Він мені відразу каже: "Якщо хтось своїх дівчат візьме, я тебе візьму. Якщо не візьме, значить я буду сидіти з хлопцями", - поділилася співачка.

Настя підкреслила, що навчилася миритися з цим фактом.

"Я вже зрозуміла, що треба. Я його просто дуже сильно люблю, я не можу з цим нічого вдіяти. Я взяла іншу тактику. Я не питаю, я не цікавлюся. Захоче - сам розповість. Все таки так набагато краще, ніж включати бензопилу", - зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цивільний чоловік піднімав на Настю Приходько руку

Крім того, співачка заявила, що весілля не буде. Через його батька Нуріка, кримінального авторитета.

"Всі знають, хто його батько. Без батька весілля не буде. У мого чоловіка немає мами, є тільки тато. Нурік хоче, щоб папа все таки був на весіллі. Тому я буду чекати, скільки потрібно", - підкреслила Приходько.

Зараз ви читаєте новину «Настя Приходько дозволяє своєму чоловікові багато чого й не чекає на весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути