субота, 13 лютого 2016 10:00

Настя Каменських розповіла, як худнула на Мальдівах

Настя Каменських розповіла, як худнула на Мальдівах
Соціальні мережі

Співачка Настя Каменських відпочила на Мальдівах. Зірка не тільки набула ідеальної засмаги, але і скинула зайві кілограми, про це вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Летіла туди на літаку і слала список: я прокидаюсь в 7 годин - йду на спорт, потім у мене сніданок, потім читаю 10 сторінок одніє книги, потім іншої. Потім йду на пірнання, і так далі...Це так весело, мені подобаєтбся. Інші люди навпаки відпочивають, все їдять, а я - ні. Засмагла, все скинула, приїхала крихітка., - говорить Настя Каменських і додає, що на Мальдівах люди відмовляються від пасивного відпочинку, - навпаки, там багато людей цим займаються, дивно, якщо ти цього не робиш. Ти що дурень.? Ти ходиш у спортзал і там ще потрібно знайти місце".

Нагадаємо, наразі Настя Каменських готується до весни, про це зірка повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі. Красуня важко працює у спортзалі з тренером. Каменських мотивувала фанатів новими фото, на яких позує спітніла, але всміхнена.

Нещодавно репер Потап розповів, що їхня з Настею Каменських пісня "Москаль" прийшлася до смаку росіянам.

"У новому альбомі Потапа і Насті є пісня, яка називається "Москаль": Тут мене ніхто не розуміє - повертаюсь в Київ. Любов натискає на педаль, ну і що, що ти москаль", - цитує пісню репер Потап.

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських розповіла, як худнула на Мальдівах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути