середа, 19 травня 2010 18:10

Наречений вагітної Клочкової може не встигнути на пологи

Автор: Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua
 

Вагітна плавчиня Яна Клочкова спить по 14 годин на добу.

Про це вона розповіла на вечірці у столичному ресторані "Тургенєф", де одягнули у весільні сукні олімпійських чемпіонок.

"Почуваюся краще за всіх. Тільки дуже хочу спати, - зізналась Яна перед показом. - Вранці не можу встати з ліжка. Налягаю на кислі помідори. Мама дуже хоче внука, бо у нашій родині народжуються одні дівчатка".

Плавчиня знаходиться на 8-му місяці вагітності. Вона помітно поправилася. Розтовстіли руки і ноги.

"Зараз їм за двох, - сміється. - Не відмовляю собі ні в чому. Особливо добре йдуть консервовані помідори. Налягаю на кисленьке".

Йде подіумом повільно. Підтримує живіт руками. На правій руці виблискує каблучка з діамантами, яку подарував наречений Леван Ростошвілі.

"Не знаю, чи Леван встигне на пологи, - зазначила Яна після показу. - У нього зараз багато справ. Може навіть з Грузії поїде кудись, бо має підписувати якісь контракти по бізнесу".

"Не розумію жінок, які йдуть заміж вагітними. Це важко і не комфортно. Усі дивляться не на сукню, а на живіт. Я вийду заміж, коли після пологів приведу себе у форму", - зазначила спортсменка.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Наречений вагітної Клочкової може не встигнути на пологи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути