субота, 10 вересня 2016 11:08

Наречений доньки Ольги Сумської переплутав її з матір'ю

Наречений доньки Ольги Сумської переплутав її з матір'ю

Акторка Ольга Сумська знялась у відвертій фотосесії до свого 50-річчя. Зірка у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 розповіла, що хлопець її старшої доньки Антоніни переплутав їх.

"Хто дійсно найкраще відреагував - це моя найстарша донька, Антоніна. Там була кумедна ситуація, на мій день народження вона виставила мою фотографію і підписала в себе в Інстаграм: "мамуню, з днем народження". Дзовонить її хлопець і каже: "Ти що здуріла, прибери свою фотографію, я тобі не дозволяв цього". Тобто він сплутав, для мене це найкращій комплімент", - сказала Ольга Сумська.

Читайте також: Донька Ольги Сумської приховує від неї своє особисте життя

Зірка пишається, що ніколи не робила пластичних операцій.

"Господь свідок, що тут ніяких хірургічних втручань не було. Ноу-хау у косметології дозволяють жінці триматися у кращій формі як найдовше. Я кілька разів робила ботокс, але відмовилась, тому що це не я, не має щирості. Головний секрет красси, я не даю собі розкисати. Робота постійно тримає мене у тонусі", - каже акторка.

Журнал Playboy пропонував раніше гроші, за те, щоб акторка роздягнулась у на його сторінка, але вона відмовила. Перед нещодавн ювілеєм порадилась з чоловіком, він дозволив.

"Зважилась, тому що це вже той період, коли хочеться нових відчуттів", - сказала Ольга Сумська.

Зараз ви читаєте новину «Наречений доньки Ольги Сумської переплутав її з матір'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути