середа, 09 березня 2016 16:20

Наомі Кемпбелл хоче стати матір'ю
1

Фото: spletnik.ru

Знаменита американська модель Наомі Кемпбелл зізналася, що готова стати матір'ю. Її не лякає відсутність чоловіка - Наомі впевнена, що стане хорошою мамою для своєї дитини.

У травні нинішнього року Кемпбелл виповниться 46 років, проте її близькі впевнені в тому, що вона все ще може стати матір'ю. Яким саме чином з'явиться на світ перша дитина Наомі, поки невідомо. "Я думаю, у мене будуть діти, я просто поки не знаю, який шлях для цього виберу. Всі навколо говорять, що я буду хорошою матір'ю", - розповіла модель.

У більш ранньому віці медики забороняли темношкірій красуні навіть і думати про материнство. Причиною цього став образ життя, який звикла вести Наомі: куріння, наркоманія, неврози, відсутність продуманих дієт і фізичних навантажень. Лікуючий лікар моделі підкреслив, що в таких умовах планування вагітності неможливе, при цьому у Наомі були серйозні медичні протипоказання для цього. Однак 2 роки тому, за допомогою операції, супермоделі вдалося усунути всі медичні проблеми і тепер її стан здоров'я дозволяє стати матір'ю.

Наомі не в перший раз заявляє про бажання народити дитину. У 2014 році вона вперше заявила, що повністю готова до материнства: "У моєму віці вже потрібно вирішувати - хочу я мати дітей чи ні, - сказала Наомі. - Я так багато разів відповідала на це питання в своїх інтерв'ю, але зараз твердо впевнена, що я все-таки хочу стати мамою. Незалежно від того, чи буде поруч зі мною чоловік, я обов'язково стану мамою - можливо, навіть матір'ю-одиначкою ".

Сама Наомі з'явилася на світ, коли її мамі Валерії Морріс було тільки 19 років. Вона працювала танцівницею і практично не приділяла уваги вихованню дочки. Зараз час жінка заявляє, що знаходиться в тому віці, коли їй вже пора бавити онуків.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл хоче стати матір'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути