вівторок, 13 березня 2012 17:59

Спецтема: Євробачення-2012

Нагорний порівняв "Бурановских бабушек" з Росії з "Гринджолами"

Нагорний порівняв "Бурановских бабушек" з Росії з "Гринджолами"

Якщо "Бурановские бабушки", які цього року на "Євробаченні" будуть представляти Росію будуть правильно рекламувати себе в Європі, то у них вийде зайняти гідне місце в пісенному конкурсі. Таку думку Gazeta.ua висловив продюсер Тимофій Нагорний.

"Росія вирішила поекспериментувати і показати свій національний колорит, свою культуру і спробувати завоювати симпатію глядачів Європи. Можливо у них щось і вийде, а може це й політичне рішення в тому плані, що прийняли рішення, що поїде колектив, який представляє якусь культуру, якісь традиції (група "Бурановские бабушки" родом з Удмуртії, - ред.). А всіх інших зірок просто не помічали. В Україні теж таке було, коли прийняли рішення, щоб поїхали "Гринджоли". Національний відбір на "Євробачення" в будь-якій країні - це завжди рішення або керівництва телеканалу, або керівництва держави ", - зазначив Нагорний.

Між тим, найбільші букмекерські контори William Hill і Ladbrokes зробили перші прогнози на "Євробачення-2012". На їхню думку, "Бурановские бабушки" з Росії посідають друге місце, а лідером є шведська співачка мароккансько-берберського походження Лорін.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Росію на "Євробаченні" представить колектив бабусь, які співають удмуртською мовою

"Це екзотика. Завжди якісь цікаві колективи викликають інтерес. Якщо вони будуть правильно промоутуватись в Європі, правильно будуть просуватися, правильно рекламуватися, то я думаю, що у них все вийде, все буде чудово. А довіряти букмекерам на 100% практично неможливо. В минулому році вони повністю провалилися. І Васілі Аморі (представник Франції, - ред.), який займав перше місце, на жаль, не потрапив навіть до десятки. Тому тут все залежить від команди досвідчених менеджерів, які розуміють, як просувати або колектив, або артиста в Європі, щоб він сподобався і так, щоб за нього голосували величезна кількість телеглядачів", - підкреслив продюсер.

За словами Нагорного, "Євробачення" буде для України важким випробуванням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через українську політику Гайтані не світить перемога на "Євробаченні" — продюсер

"Я думаю, Європа буде голосувати вкрай негативно через своє ставлення до самої країни. Дуже важливо розуміти, що "Євробачення" не тільки пісенний конкурс, а й політичний. І це потрібно враховувати завжди. За керівниками телеканалів стоять керівники держав і вони іноді приймають рішення, не керуючись симпатіями жителів своєї країни, а керуючись виключно якимись політичними рішеннями. Я сподіваюся, що менеджмент Гайтани зможе правильно її просувати, правильно рекламувати. Перед ними стоїть серйозне випробування і я сподіваюся, що вони зможуть гідно представити країну", - зазначив продюсер.

Зараз ви читаєте новину «Нагорний порівняв "Бурановских бабушек" з Росії з "Гринджолами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути