понеділок, 18 липня 2016 14:36

"Надягли найкраще, що маємо" - іміджмейкер про вбрання на червоній доріжці Одеського кінофестивалю
30

Фото: oiff.com.ua

У Одесі почав свою роботу традиційний кінофетиваль, який зібрав чимало зірок шоу-бізнесу.

Враженнями від святкового вбрання публіки на урочистому відкриття Одеського кінофестивалю поділилась іміджмейкерка Катерина Філіппенко.

"Українці рідко цілковито дотримуються вечірнього дрес-коду. Одеському кінофестивалю він би додав певного шарму й пікантності – навіть у складні часи людям потрібно відволікатись на красу, розвивати гарний смак, - говорить Катерина Філіппенко, - на червоній доріжці ОМКФ люди у чому тільки не прийшли. Телеоператори і фотографи – у шортах, сандалях і зім'ятих футболках. А їм також насправді варто дотримуватись дрес-коду. Це не були жорсті вимоги, жінкам – сукні нижче коліна, не обов'язково з усіма діамантами, які ви маєте, а чоловікам – костюми, смокінги, бажана чорно-біла гама. Натомість, усі надягли "найкраще, що маємо" – і замість голівудського шику ми отримали Привоз. Деякі жінки з'являлись на червоній доріжці у сукнях, як на день народження – гарно, але не для такого заходу. Зачіски – або налаковані пишні сплетіння, або просто розпущене волосся. Має бути не просто чиста голова, а й гарна професійна укладка.

До того ж, одяг має людину прикрашати. На червоній доріжці було багато гарних людей, які просто не вміють підбирати речі під свої фігури. Вузькі сукні на жінках з широкими стегнами, яскраві червоні, сині, зелені сукні дивних фасонів. На кількох чоловіках були сині костюми – це гарний варіант для нічних клубів, але не для червоної доріжки.

Юнаки прийшли у коротеньких штанцях на підтяжках – виходить, їх і сприйматимуть несерйозно. У однієї дами сукня нагадувала ковдру, в яку вона просто загорнулась. Для такого треба мати стиль та ім'я, як у Леді Гаги, яка носить одяг з сирого м'яса. Екстравагантність має бути продумана детально.

Найбільше мене вразило вбрання Джамали – чорна сукня з довгим шлейфом, доволі незвичного вигляду. Це чи не єдина зірка, яка має індивідуальний стиль. Можливо, з нею працюють фахові стилісти. Рідко можна себе побачити з боку – краще користуватися порадами обізнаних друзів і професіоналів".

Читайте також: Більшість фільмів на Одеському кінофестивалі зняли жінки

Зараз ви читаєте новину «"Надягли найкраще, що маємо" - іміджмейкер про вбрання на червоній доріжці Одеського кінофестивалю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути