четвер, 11 квітня 2013 11:13

"На привітання "Слава Україні" не почув відповіді" - Потап про "яєчний" інцидент

"На привітання "Слава Україні" не почув відповіді" - Потап про "яєчний" інцидент

Продюсерський центр "MOZGI Entertainment" дав свій коментар з приводу інциденту, який стався з його артистами 6 квітня на концерті у Тернополі.

Нагадаємо, що 6 квітня в Тернопільському палаці культури, група українських націоналістів закидала яйцями артистів "Потапа і Настю", висловлюючи, таким чином, протест проти російськомовної музики і "попси".

Під час акції правоохоронці затримали шістьох членів організації "Тризуб", яких згодом відпустили.

Однак, ввечері 8 квітня знову затримали чотирьох осіб з Тернопільської області - Петра Висоцького, Богдана Когута, Миколу Коцюка та Руслана Нетребу. А 9 квітня вранці затримали ще одного активіста з Івано-Франківської області.

"Працівники приватної охорони, які обслуговують захід, відразу ж вивели із залу 6 осіб, які кидали яйця, і звернулися до співробітників міліції. Матеріальний збиток БК "Березіль" оцінено у 15 000 гривень, приблизна вартість пошкодженого освітлювального приладу - 2000 доларів", - повідомляє прес-служба артистів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: „Батько Потапа працює в генпрокуратурі", ? „тризубівці" розповіли, чому їх активістів арештували

Між тим, сам Потап вважає, що акція була піар-ходом якоїсь організації.

"У мене складається враження, що якась організація хотіла таким чином пропіаритись за наш рахунок. Але у відстоюванні своїх позицій і особистісних переконань потрібно відчувати межу дозволеного: чи є хуліганство єдиним способом заявити про себе і довести щось? І найголовніше, яка ідея переслідується, яка поставлена ??мета і надзавдання? Я був шокований одним моментом: мені вдалося після концерту поговорити з цими шістьма хлопцями. По-перше, привітав їх словами "Слава Україні!", на що, на превеликий подив, не почув відповіді. До слова, я і всі артисти мого продюсерського центру, виступаючи в містах з переважно україномовним населенням, говоримо виключно українською, в першу чергу під час концерту. Але найбільш кричущим було те, що ніхто із затриманих не зміг відповісти, навіщо вони це зробили. Кілька хлопців заплакали, хтось намагався просити вибачення", - підкреслив артист.

Зараз ви читаєте новину «"На привітання "Слава Україні" не почув відповіді" - Потап про "яєчний" інцидент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути