середа, 19 лютого 2014 17:54

На презентації фільму "Київський торт" з'їли сім київських тортів
8

Фото: фото: Галина Остаповець

Незважаючи на складну ситуацію в країні вчора, 18 лютого, презентували українську стрічку "Київський торт". Це українське кіно. Головну роль в ньому зіграв Дмитро Ступка та Валентин Тамусяк.

"Якщо чесно, то я думала сьогодні відмінити показ. Але потім подумала, що повсюди треба баланс. Якщо зараз складний час на вулиці, але треба хоч десь створити маленький острівець, де тепло і радісно. Я постаралась зняти світлий і добрий фільм. Такого в нас ще не було. Багато моїх знайомих за кордоном часто цікавляться як же Київ. Вони в нас ніколи не були. І одного разу я собі подумала, що можна зняте наше місто в такому доброму фільмі і показати його. Ми взяли класичну історію, дівчина із провінції приїжджає до Києва. Це і моя історія. Як зараз пам'ятаю, як приїхала такою дівчиною з косичкою і невеликою валізою. Я родом з Луганщини. Також це історія 65% киян. Тому вона має бути близькою всім", - відмітила продюсер фільму Вікторія Чигрина.

Бюджет кіно склав $740 тис. Гроші виділили спонсори. Продюсерка Вікторія Чигрина також зіграла й одну з головних ролей в кіно — зведену сестру головної героїні Лізи.
З 20 лютого кіно виходить в широкий прокат в Україні. Також в планах пустити його в Росії та країнах СНГ.

Зараз ви читаєте новину «На презентації фільму "Київський торт" з'їли сім київських тортів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути