вівторок, 04 жовтня 2011 16:22

На церемонії ООН Анджеліна Джолі зірвала шквал оплесків

Напередодні Анджеліна Джолі взяла участь у спеціальній церемонії в Женеві, організованій Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців.

Зірка відзначила роботу групи допомоги біженцям Ємену, яка отримала спеціальну нагороду на церемонії. Заслуги самої Джолі, її активна робота з надання допомоги нещасним протягом останніх десяти років також не залишилася без уваги.

Коли 36-річна Джолі вийшла на сцену, зал вибухнув оплесками.

"Я дуже вдячна сім'ям біженців і всім вам за можливість і честь спілкуватися з ними. Я багато чому навчилася. Я дізналася як стати краще, як стати хорошою матір'ю. Вони надихали мене своїм прикладом, щодня показуючи непохитну волю і міць людського духу".

Виступаючи на церемонії, Енджі не упустила можливості привернути увагу громадськості до проблем Сомалі: "Ми не повинні забувати про них, про те, що відбувається в цій країні. Наскільки відчайдушні люди, які готові ризикнути життям і загинути в морі, довірившись безжальним контрабандистам".

Джолі була призначена послом доброї волі УВКБ ООН в 2001 році. За цей час вона відвідала безліч країн третього світу: Еквадор, Танзанію, Косово, Кенію, Намібію, Камбоджу, Пакистан і Таїланд, а також багато інших, жертвувала мільйони доларів на підтримку країн третього світу в період і після військових конфліктів. Під час візиту до Камбоджі в 2002 році Анджеліна усиновила хлопчика Меддокса. 23 серпня 2002 Джолі стала першою жінкою, яка отримала гуманітарну премію Всесвітньої служби церков в сфері програм з питань імміграції та біженців.

Зараз ви читаєте новину «На церемонії ООН Анджеліна Джолі зірвала шквал оплесків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути