четвер, 20 грудня 2012 13:06

"Ми готуємось до розлучення" — Валентина Семенюк-Самсоненко

"Ми готуємось до розлучення" — Валентина Семенюк-Самсоненко
Офіційно заяву в РАГС ще не занесли Фото: korrespondent.net

Екс-голова Фонду держмайна Валентина Семенюк-Самсоненко після майже чотирьох років шлюбу розлучається зі своїм чоловіком, бізнесменом Віталієм Самсоненко-Семенюк. Про причини розлучення вона розповіла в ексклюзивному інтерв'ю Gazeta.ua.

Це правда, що ви розлучаєтесь із своїм чоловіком?

- Я відповідаю як проста сільська жінка. Є така притча: їде жінка із села в районний центр, зустрічає свою сусідку. І та питає: "Слухай, кажуть, що ти з чоловіком розлучаєшся. В чому причина, що трапилось?". Вона відповідає: "Не можу нічого говорити, бо він ще мій чоловік". Їде назад і зустрічає ту ж саму сусідку і та знову питає: "Ну що, ти вже розлучилась? В чому ж причина?". А та жінка відповідає: "Не можу нічого говорити, бо він вже не мій чоловік". Тому можу сказати, що в нас все нормально і ми ще офіційно не розлучені.

Але інформацію про ваше розлучення вже підтвердив ваш чоловік.

- Ну, ми готуємось до цього, є ще нюанси деякі, але офіційно заяву в РАГС ми ще не занесли.

Ви світилися від щастя, коли вийшли заміж за Володимира Самсоненка. Що сталося, чому ви розлучаєтесь?

- Бути публічною жінкою і бути політиком дуже складно. Коли я 13 років була вдовою, то пам'ятала мамині слова: на чужому горі свого щастя не збудуєш. Тому в мене не було ніяких коханців, нікого. Я собі цього не дозволяла, бо треба було підняти дітей. Потім зустріла свою долю, вийшла заміж. І коли на мене як на політика не могли нічого знайти у Фонді, я не змінила політичних поглядів, не примкнула ні до помаранчевих, ні до біло-блакитних, а зосталася соціалістом, знайшли інший спосіб добити мене під час виборчої компанії. Всі ці весілля в той період... В мене якраз в жовтні народився онук, але за нього чомусь ніхто нічого не говорив. Всі тільки "Санта, Санта". А яке я відношення маю до Санти, скажіть мені будь ласка? Тому все це сталося через те, що я публічний політик.

Кажуть, що у вас не склалися стосунки із пасинком Володимиром Самсоненком і його дружиною Сантою.

- Я не хочу це коментувати, бо із Віталієм домовились не втручатися в життя наших дітей.

Ви така розумна і розсудлива жінка, то як так сталося, що не змогли запобігти розлученню?

- Не хочу відповідати на це запитання тільки з одної причини, що домовились із Віталієм бути мудрими і знаходити можливість такі речі не коментувати. Що нас не вбиває, то робить нас сильнішими. Тому найголовніше в житті - не опускати руки.

Як почуваєтесь зараз психологічно?

- Ви щоб побачили, в мене 9 жовтня народився онук в меншої доньки. Я он зараз тримаю його на руках, він починає реагувати на мене. Це таке щастя. Коли мій покійний Толя помер, меншій донечці Ані було 12 років і тепер тримаю її сина в себе на руках. Я змогла поставити дітей після його смерті на ноги, бо коли він хворів, я йому пообіцяла: "Ти не переживай, я підніму дітей, я все зроблю. Все буде добре". Я це зробила, так що все чудово. Жінки все можуть втримати. От коли почався в Україні депресняк, розвал Радянського Союзу, коли зупинились всі підприємства, жінки що опустили руки? Ні, вони взяли в руки кравчучки і почали їздити і заробляти гроші. От я могла стати мільярдером і Ренатом номер два? Могла, будучи на такій посаді. Але на мене нічого не можуть найти досі. Тому шукають що-небудь, як би морально добити. Але нікому це не вдасться, бо я була і зостаюся сильною жінкою. І моє розлучення не нещастя. Нещастя було, коли я в 36 років зосталася вдовою, а зараз все добре.

Зараз ви читаєте новину «"Ми готуємось до розлучення" — Валентина Семенюк-Самсоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути