вівторок, 03 липня 2012 12:23

Московські репери похвалили Україну і нашу демократію

Московські репери похвалили Україну і нашу демократію
Музиканти оцінили нашу фан-зону

Московські музиканти з популярного проекту RapInfo написали пісню і зняли кліп про Київ і Євро-2012. В 4-хвилинному ролику "Эфир из Украины" репери розповідають, що міф про те, що у нас є расизм, розвіяний, і закріпили це фразою "Туристов запугали: Украина — это тихий ужас. Все, кто так считают, явно с головой не дружат", пише Сегодня.

Музиканти оцінили нашу фан-зону, в якій "Атмосфера позволяет чувствовать себя, как дома" и "Все спокойно, нет никого в погонах". Подякували вони і головному тренеру збірної України Олегу Блохіну за "проявленный характер и волевую игру".

Завершується пісня "репортажем" з наметового містечка "Батьківщини" на Хрещатику, якому присвячені такі рядки: "Власть не боится своего народа. Есть демократия, есть свобода, это так. Скажите, возможно такое на Чистых прудах?!". Найімовірніше, репери натякають на затримання москвичів під час мирних акцій у російській столиці.

Цікаво, що керівник проекту - син відомого журналіста Леоніда Парфьонова Іван.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через Януковича у донецькій фан-зоні заглушили мобільний зв'язок і вимкнули Wi-Fi

Відзначимо, творчістю RapInfo свого часу надихнувся прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв. Глава уряду РФ, будучи президентом країни, навіть захотів записати звернення до народу в стилі реп.

Зараз ви читаєте новину «Московські репери похвалили Україну і нашу демократію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути