четвер, 30 вересня 2021 11:45

Моніці Белуччі - 57. Найспокусливіші фото легендарної італійки
14

30 вересня італійська акторка й модель Моніка Белуччі святкує 57-річчя. Її називають однією з найгарніших жінок планети й ідеалом жіночності.

Gazeta.ua підготувала сім неочікуваних фактів із життя кінозірки та її найгарячіші фото.

1. Модель родом з італійського міста Чітта-ді-Кастелло. Батько працював у транспортній компанії. А мати, чию красу успадкувала зірка, була художницею.

2. Белуччі мріяла здобути юридичну освіту й збирала гроші на навчання в університеті Перуджі. Та вона не лише вступила до університету, а й пройшла кастинг у модельному агентстві Elite Model Management, у якому почала працювати з 16 років. Згодом її захопив світ розкошів, тому із мрією бути юристкою розпрощалася і почала працювати моделлю 16 год. на добу.

3. У 24 роки Белуччі вирушає до Мілана. Там за рік досягає кар'єрних висот: знімається для світових журналів і стає обличчям Dolce & Gabbana.

"Коли мені було 15-16 років, завжди намагалася довести, що маю мізки. Зараз мені байдуже. Якщо хочете думати, що я дурна, думайте. Це ваша проблема. Усім не догодиш", – сказала в інтерв'ю акторка.

Італійська акторка й модель Моніка Белуччі відзначає 57-річчя
Фото: instagram.com/monicabellucciofficiel
Італійська акторка й модель Моніка Белуччі відзначає 57-річчя
Італійська акторка й модель Моніка Белуччі відзначає 57-річчя
Італійська акторка й модель Моніка Белуччі відзначає 57-річчя
Італійська акторка й модель Моніка Белуччі відзначає 57-річчя

4. Дебютувала в кіно 1990 року: тоді зіграла в телевізійному фільмі "Доросле кохання". З того часу Белуччі знялася в понад 70 стрічках.

5. 1995-го під час знімання фільму "Квартира" в Белуччі розпочинається роман із колегою - французьким актором Венсаном Касселем. Пара одружилася 1999 року.

6. Акторка народила первістка за два тижні до 40-річчя. Назвали доньку Дівою. 20 травня 2010-го 45-річна Белуччі народила ще доньку Леоні. У серпні 2013 року подружжя повідомило, що розлучається. Белуччі й Кассель прожили в шлюбі 14 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Tayanna святкує 37-річчя: найгарячіші фото іменинниці

7. Крім рідної італійської модель досконало знає англійську, французьку й іспанську мови.

Італійська кінозірка Моніка Белуччі знялася для французького журналу Paris Match. Вона прикрасила обкладинку із французькою акторкою 63-річною Кароль Буке.

Зараз ви читаєте новину «Моніці Белуччі - 57. Найспокусливіші фото легендарної італійки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути