неділя, 30 жовтня 2016 12:50

Монатік розповів, чому ніколи не знімає шапки

Монатік розповів, чому ніколи не знімає шапки

Співак Дмитро Монатік постійно ходить у шапці, навіть у приміщенні, чому не знімає річ, розповів у передачі "Світьке життя" на телеканлі 1+1.

"Я так завжди одягався, в 13 років пішов на брейк-данс, почав крутитися на голові і так завжди ходив: треба думки зберігати в теплі, і вкладати у пісні. З роками стало легше з одягом. у мене стиль вулична елегантність", - говорить зірка.

Своїм іміджем вражав викладачів ще зі школи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новим тренером третього сезону "Голос.Діти" на "1+1" стане MONATIK

"Виганяли з іспитів держаних останніх. Я був з довгим кучерявим волоссям по плечі, у мене була мета - я хотів піти на випускний з колосками - я був великим репером, на мене впливав Снуп Дог, і я прийшов. Викладачі, які виганяли мене - фотографувалися зі мною, тоді казали: "яка класна зачіска", - говорить артист.

Раніше Дмитро Монатік поділився, чому приховує родину.

"У мене є родина і вона з кожним роком стає все більше. Родина росте і мене це як чоловіка надихає і я з кожним днем більше дорожу всім що маю. Через те що я з кожним роком глибше занурююсь у шоу-бізнес, я хочу, щоб родина залишилась родиною, а не частиною шоу", - говорить Дмитро Монатік.

Зараз ви читаєте новину «Монатік розповів, чому ніколи не знімає шапки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути