середа, 24 квітня 2013 15:48

Моделі Гайді Клум заразилися вошами

Моделі Гайді Клум заразилися вошами
Гайді Клум Фото: www.lady.ru

Учасниці популярного реаліті-шоу Next Top Model, яке веде супермодель Гайді Клум, підчепили огидних вошей. Комах знайшли у волоссі двох перспективних топ-моделей.

Дівчата з подіуму постраждали від паразитів. Сумна доля спіткала 16-річну Анну-Марію і ще одну дівчину, яку вона заразила. Початківці моделі поняття не мають, звідки у них взялися воші. "Я приміряла капелюх, роблячи покупки. Можливо, через це", - припустила Анна-Марія.

Конкурентки Анни-Марії не стали зловтішатися над суперницями, а, навпаки, підтримали їх і вберегли від гоління наголо. Так, дівчина на ім'я Сабріна надала допомогу тим, хто заразився. За її словами, вона виросла на фермі і в неї є досвід боротьби з паразитами. Моделі вимили голову спеціальним шампунем і прочесали волосся гребінцем, повідомляє RadarOnline.

Багатодітна мати Гайді Клум, якій незабаром виповниться 40 років, підтвердила, що Анна-Марія привезла "невеликий сувенір з Нью-Йорка", де знімався останній епізод шоу. Разом з тим продюсери Next Top Model сподіваються, що проблема з вошами вирішена і на проекті не спалахне епідемія педикульозу.

Клум вже кілька років веде німецьку версію американської Next Top Model. Учасниці шоу змагаються за звання "Топ-моделі" і отримують шанс розпочати кар'єру в модельному бізнесі. Під час трансляції шоу глядач не тільки бачить розкішні вбрання від знаменитих на весь світ дизайнерів, але й може зазирнути за лаштунки престижної професії, а також познайомиться з суворими буднями топ-моделі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Гайді Клум не користується косметикою в звичайному житті

За словами Гайді, краса і талант - це лише поштовх для старту. Для того щоб подолати шлях нагору, красу необхідно щодня підтримувати, а талант - безперервно розвивати і тренувати. "Без суворої дисципліни, сили волі, завзяття у всьому тут обійтися неможливо", - стверджує Клум.

Зараз ви читаєте новину «Моделі Гайді Клум заразилися вошами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути