середа, 06 березня 2024 14:51

Модель, якої не існує, вперше з'явилась на обкладинці Playboy - фото
12

Саманта Еверлі
Фото: Playboy
Саманта Еверлі
Саманта Еверлі
Саманта Еверлі
Саманта Еверлі

Мексиканський Playboy вперше в історії випустив журнал, на обкладинці якого з'явилась модель, створена штучним інтелектом.

Головний редактор журналу Артур Флорес зазначив, що у такий спосіб вони підтвердили прихильність до "інклюзії". Про це пише Roastbrief.

"Playboy слідував трендам і ламав власні парадигми. Інклюзивність обкладинки, створеної за допомогою ШІ, лише підтверджує це прагнення надавати нашим прихильникам інноваційний і водночас сексуальний продукт", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В купальниках і спідній білизні: ШТУЧНА БІЛЯВКА стала зіркою інтернету

Модель звуть Саманта Еверлі. У соцмережах за нею слідкують понад 120 тис. підписників. Розробники кажуть, що вона може спілкуватися з прихильниками в приватних повідомленнях. Діалоги підтримує рідною мовою користувача.

Іспанська модель 25-річна Айтана Лопес, яка має понад 230 тис. підписників в соцмережах, демонструє своє тіло в купальниках і заробляє на цьому від тисячі доларів за одну рекламу. Вона часто позує в образах від світових брендів Guess, Brandy Melville і Victoria's Secret. Однак за красивою картинкою стоїть невеликий секрет. Виявляється, дівчина не є звичайною моделлю. Її створили за допомогою штучного інтелекту.

Зараз ви читаєте новину «Модель, якої не існує, вперше з'явилась на обкладинці Playboy - фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути