понеділок, 05 листопада 2012 12:11

Модель Playboy проявила неповагу до постраждалих від урагану "Сенді"
11

Гнів інтернет-користувачів викликала на себе колишня модель Playboy Нана Гувеа. Вона використала покручені ураганом "Сенді" автомобілі і повалені дерева в якості декорацій для своєї фотосесії. Фотомодель звинуватили у безсердечності, у той час як сама Гувеа стверджує, що хотіла підбадьорити постраждалих.

Однак ефект виявився прямо протилежним - американці вкрай обурилися цією акцією, повідомляє The Herald Sun.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ураган "Сенді" забрав життя вже 106 осіб у США

Дівчина позувала на фоні повалених дерев і понівечених автомобілів, залишених після бурі, жертвами якої стали понад 80 осіб тільки в США. Звісно, інтернет-коментатори не змусили себе довго чекати. "Як можна бути такою безсердечною і неповажною? Люди залишилися без будинків і електрики. Ви не думали, що, якщо пожертвувати гроші до фонду допомоги, це призведе до кращого PR? Так, зламані гілки і постраждалі люди на фоні вас - це дуже сексуально" , - зазначила якась Емі Леньон.

На думку самої Гувеі, нічого зневажливого в її вчинку немає.

"Що за нісенітниця: всі можуть знімати фотографії руйнувань в Нью-Йорку, тільки я не можу. Дайте мені перепочити", - поскаржилася модель.

Зараз ви читаєте новину «Модель Playboy проявила неповагу до постраждалих від урагану "Сенді"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути