субота, 01 жовтня 2022 19:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Мішина вперше зізналася, чи залишилися її батьки в Криму

Мішина вперше зізналася, чи залишилися її батьки в Криму
Акторка Ксенія Мішина зізналася, чи залишилися її батьки в тимчасово окупованому росіянами Криму. Фото: instagram.com/misha.k.ua

Акторка Ксенія Мішина зізналася, чи залишилися її батьки в тимчасово окупованому росіянами Криму.

Після анексії Криму 2014 року багато друзів артистки залишилися жити на півострові. Так само вчинили і батьки акторки. В інтерв'ю "Гончарова Подкаст" Мішина зізналася, що дуже сумує за домом, а її син Платон мріє якнайшвидше знову побачити бабусю та приїхати до неї у гості, пише ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мішина міркує над всиновленням дитини: "Треба знайти нам гарного батька"

Зірка серіалу "Кріпосна" зізналася, що в окупованому Севастополі її рідні намагаються "просто жити" та не втрачають надію, що у Криму знову буде українська влада.

"Це моя рідна земля, вона повинна бути українською. Я хочу нормально їздити до батьків, сісти в потяг чи в літак. Це наша українська земля", – сказала Мішина.

Не дивлячись на те, що в Росії активно працює пропаганда, за словами Мішиної, на її батьків і друзів ніхто не тиснув.

Проте деякі її знайомі все ж вимушені видаляти переписки із нею, бо соцмережі можуть перевірятися російськими спецслужбами.

До того ж акторка зазначила, що зараз у Криму дуже багато молоді, яка підтримує Україну. На думку Ксенії, у людей можуть бути різні особисті причини, чому вони залишилися на окупованих територіях, тому вона нікого не засуджує.

"Дуже велика частина молоді за Україну, але лишається там. У Криму багато українців, які з якихось суб'єктивних причин повинні бути там. Я знаю, що якщо буде референдум, то вони проголосують за Україну", – заявила акторка.

Акторка Ксенія Мішина, яка під час війни на деякий час виїхала на зйомки до Бельгії, обурена тим, наскільки неправильний образ українців сформувався в іноземців.

Своїми враженнями вона поділилася в розмові з Діаною Глостер. Вона заявила, що Україна – це крута країна, а українці – круті люди, а не бідні й нещасні, як вважають за кордоном

Зараз ви читаєте новину «Мішина вперше зізналася, чи залишилися її батьки в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути