пʼятниця, 27 грудня 2013 10:30

Мис Фіолент, Берегове і узбережжя Італії — улюблені місця відпочинку Наталки Карпи

 

Багатьох цікавить, де люблять відпочивати на свята українські зірки. Як виявилося, список улюблених місць для подорожей співачки і телеведучої Наталки Карпи досить багатий. Про це Наталка розповіла у інтерв'ю кореспондентові Gazeta.ua.

Львів.

"Живу у цьому місті змалечку. Особливо люблю його старовинну центральну частину, вузенькі вулички і неповторну атмосферу затишку. Завжди із задоволенням гуляю на площі Ринок. У Львові дуже популярні кав'ярні, де кава та гарячий шоколад – поза конкуренцією, кафешки з унікальним інтер'єром. Але краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Хто не був – обов'язково завітайте".

ОАЕ, Дубай.

"Це була одна з найбільш вражаючих подорожей у моєму житті. Такої краси і масштабності, як в Дубай, я ще не бачила в жодній країні та місті. Височезні будинки, танцюючі фонтани, торгові центри з неймовірними можливостями для шопінгу. Саме ця подорож надихнула мене на нову пісню DUBAI, яку я записала одразу ж після повернення додому. Дуже вразили також фото міста Дубай 15-20-річної давності - на його місці була пустеля".

Мис Фіолент.

"Це найпівденніша точка України з прекрасним ландшафтом. В мене мав бути концерт неподалік від нього, і ми з подругою залишились в цій частині Криму ще на декілька днів. Дуже важливо не тільки погуляти там разом із туристичною групою, але й побути наодинці з собою. Сам мис 150 млн. років тому створився з порід вулканічного походження, залишками діючого вулкану. За легендою, саме на мис Фіолент прибув колись Андрій Первозванний для проповіді про життя Ісуса Христа. Зараз там знаходиться Свято-Георгієвський монастир".

Porta Nuova, маленьке містечко неподалік Анкони, узбережжя Італії.

"Це містечко я разом із своєю командою відвідала також завдяки концерту. Мене запросили виступити на фестивалі європейських брендів. Там було дуже багато іноземців, але вже на завершення моєї програми, пісню "Калина" співали зі мною учасники практично всіх делегацій. Крім того, ми жили в готелі у вигляді замку, в якому наступного тижня мав поселитися мій улюблений актор Джордж Клуні. Там він частий гість, адже з власником готелю вони найкращі друзі. Шкода, що таки не вдалось зустрітись з ним особисто".

Прага.

"Це місто – мій спогад з дитинства. Мама з татом мене вперше взяли в подорож за кордон. Саме там мені придбали мою найулюбленішу ляльку, і зростом вона була така як я".

Хорватія, Тучіпі.

"У Хорватії найбільш сприятлива атмосфера для поповнення творчих сил. Тучіпі – це серце Адріатики. Там нема нічних клубів і шалених розваг. Але є дещо значно більше – абсолютний релакс".

Берегове, Закарпаття.

"Останнім часом у мене за місяць мінімум три концерти в Закарпатті. Але відпочивати там я теж люблю. Приїжджаю туди вже як додому. Нескінченні виноградники, неймовірні пейзажі і смачне вино. Та й люди інші. Угорці, українці. Дуже багато націй та особлива атмосфера. Потрапляю ніби в інший світ".

Польща.

"Саме в цій країні моя пісня "Калина" стала справжнім хітом, зайняла верхні місця у найпопулярніших чартах та зробила мене в Польщі суперпопулярною. Там я дійсно на собі відчула, що таке європейський шоу-бізнес. У 2008-2009 роках я побувала у всіх великих та малих містах з концертами в рамках величезного гастрольного туру".

Зараз ви читаєте новину «Мис Фіолент, Берегове і узбережжя Італії — улюблені місця відпочинку Наталки Карпи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути