неділя, 08 січня 2017 13:25

Міс бікіні: зірки, які приміряли найвідвертіші купальники 2016 року
76

У минулому році зірки у всій красі демонстрували розкішні тіла в бікіні. Після червоних доріжок красуні вирушили в теплі краї, де вихвалялись розкішним тілами.

Модель Ізабель Гулар відпочила разом зі своїм бойфрендом Кевіном Траппом на St Barts. Модель Victoria's Secret демонструвала розкішні форми в крихітному бікіні.

 

Дочка Ленні Кравіца Зої вирушила на відпочинок з новим бойфрендом Карлом Глусманом. Парочка плавала в океані і засмагала на Miami Beach.

 

Сінді Кроуфорд присвятила свята сім'ї: модель і її чоловік Ренді Гербер були помічені папараці на пляжі Майамі, штат Флорида. Компанію подружжю склали їхні діти - 17-річний син Преслі і 15-річна Кайя, яку вже встигли охрестити "новою Сінді Кроуфорд".

 

Дочка Майкла Джексона Періс опублікувала в Instagram знімок, вона зображена в бікіні на залитій сонцем терасі.

 

Актриса Єва Лонгорія провела день на пляжі, де не упустила можливості засвітити свою підтягнуту фігуру в бікіні. Фото з відпочинку поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі.

 
 

Модель Алессандра Амбросіо відправилася на відпочинок до Бразилії. Зірку помітили на пляжі з подругою. Алессандра хизувалася розкішним тілом в крихітному бікіні і ласувала фруктами. Зірка зараз просуває власну лінію купальників Ale by Alessandra.

 
 
 
 
 

Одеська Барбі Валерія Лук'янова поділилася з шанувальниками черговою порцією відвертих знімків. Дівчина похвалилася формами в крихітному бікіні. Валерія написала, що не звертає уваги на критиків незнайомців.

 

28-річна модель plus-size Ешлі Грехем вирушила під сонце Пуерто-Ріко, щоб взяти участь в гарячій фотосесії. Модель найпікантніші кадри з місця подій вже опублікувала на своїй сторінці в Instagram, де їх вже оцінили три мільйони її прихильників, і в Snapchat. В об'єктиві Ешлі позує посеред міської вулиці в одному бікіні, рятуючись від полуденної спеки під вентилятором, бентежачи перехожих своїми видатними формами.

 

Зірка реаліті-шоу Кайлі Дженнер знову поділилася з шанувальниками знімками в купальнику, що дозволяють гідно оцінити форми дівчини. "Наповнена пригодами", - підписала одну з фотографій Кайлі.

 

Ані Лорак відпочила в Греції, звідки поділилася фотографіями, на яких позує в бікіні.

 

Зірка реаліті-шоу Кім Кардаш'ян пішла з соціальних мереж після пограбування у Парижі. Але її друзі продовжують постити її фото у Інтернеті. Асистентка Кім опубліковала знімок, на якому дружина Каньє Веста позує у бікіні.

 

Зірка серіалу "Величний століття" Мер'єм Узерлі поділилася з фанатами фото в бікіні. Актриса рідко показує подібні знімки, але на цей раз вирішила порадувати фанатів.

 

Модель і актриса Шарлотта Маккіні відпочила на Гаваях. Красуня продемонструвала відмінну фігуру в крихітному караловому бікіні.

 
 

Подруга співака і онука Алли Пугачової Микити Преснякова Олена Краснова відпочиває в Америці, де демонструє розкішну фігуру у всій красі. Дівчина поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі фото в бікіні.

 

Актриса Геллі Беррі минулого року відзначила 50-річчя. На честь цієї події красуня на своїй сторінці в соціальній мережі запостила фото в бікіні.

 

Модель Хайді Клум вирушила на відпочинок на Кариби.

 

Ірина Шейк вирушила на відпочинок з нареченим Бредлі Купером на Сардинію.

 
 
 

Дочка Віри Брежнєвої Соня Кіперман на відпочинку не упустила можливості влаштувати фотосесію в купальнику.

 
 
 

Брітні Спірс відправилася на відпочинок на Гавайські острови.

 
 
 
 

Співачка Санта Дімопулос поділилася з шанувальниками звабливим фото на своїй сторінці в соціальній мережі. Зірка позує в басейні в бікіні.

 

Модель Міранда Керр була помічена під час зйомки в модній фотосесії. Зірка ніжилася на пляжі в бікіні і барвистих купальниках. Красуня позувала з дошкою для серфінгу, демонструючи свої довгі ноги і розкішну посмішку.

 

Балерина Анастасія Волочкова не перестає дивувати шанувальників своєю розтяжкою в міні-бікіні. На цей раз зірка продемонструвала шпагат в лазні.

 
 
 
 
 

Актриса Еммі Шумер, відома за роллю в комедії "Дівчина без комплексів" вирушила на відпочинок з бойфрендом.

 
 

Модель Белла Хадід відпочила на Карибах, де засвітила свої ідеальні сідниці в чорному бікіні.

 

Сім'я актора Сильвестра Сталлоне відпочила в Сен-Тропе. Дружина зірки позувала на білосніжній яхті в бікіні, демонструючи підтягнуте тіло.

 

Модель Адріана Ліма відпочила в Греції.

 
 

Зірка "50 відтінків сірого" Дакота Джонсон була помічена на зйомках продовження картини. Актриса засмагала топлес на пляжі в оточенні знімальної групи і колеги по фільму, Джеймі Дорнана.

 

Хлое Морец відправилася в Домініканську республіку, щоб провести час з сім'єю і відпочити від повсякденних турбот.

 

29-річна співачка Настя Каменських поділилася з шанувальниками новим фото на своїй сторінці в Instagram.

 
 

Зірка "Трансформерів" Нікола Пельтц відсвяткувала 4 липня в бікіні.

 

Учасниця групи Spice Girls Мел Бі була помічена на відпочинку з чоловіком Стівеном Белафонте на Ібіці. Зірка хизувалася підтягнутою фігурою в бікіні. Татуювання на тілі красуні відтіняло біле вбрання. Красуня демонструвала принади в купальнику Bikini Crush Million Dollar Prima Princess, який прикрашений дорогоцінними матеріалами. Доповнила образ співачка золотим годинником і браслетом.

 

Дочка Демі Мур і Брюса Вілліса Румер продемонструвала фігуру в бікіні. У своєму Instagram-щоденнику вона розмістила дві фотографії в купальнику біля басейну. Кадри свідчать, що актриса в хорошій формі та показують, що поруч з нею - її колишніх коханий, 32-річний актор Джейсон Блер, з яким Румер зустрічалася, але розлучилася.

 

Співачка Анна Сєдокова поділилася з шанувальниками в соціальній мережі фото, на яких відпочиває на курорті разом з донькою. Зірка позувала в бікіні і демонструвала підтягнуту фігуру.

 
 

Телеведуча Ксенія Собчак поділилася черговим фото з відпочинку. На фотографії Ксенія позує в купальнику, демонструючи принади і плоский живіт.

 
 

Актриса Дженна Дуен знялася для Women's Health, в якому показала фігуру в бікіні.

 

Співачка Ірина Дубцова вирушила разом з сином на відпочинок. Зірка запостила фото з курорту. Співачка, яка дуже схудла останнім часом, вразила шанувальників пресом в бікіні.

 

Після того, як виграла "Оскар" в цьому році, зірка фільму "Дівчина з Данії" Алісія Вікандер працює над новими фільмами і знаходить час на відпочинок. Красуню днями бачили в Ріо-де-Жанейро, в Бразилії. Актриса засмагала в білому бікіні, демонструючи підтягнуте тіло.

 

Співачка Світлана Лобода прикрасила подвійну обкладинку свіжого випуску журналу про зірок "Viva!". Напередодні старту літнього сезону співачка поділилася ексклюзивними знімками своєї відпустки на Сейшелах і розповіла про курортний роман.

 

Тенісистка Марія Шарапова поїхала на відпочинок до Мексики.

 

Анна Вінтур вибрала в якості героїні обкладинки Vogue модель Кендалл Дженнер.

 

Модель Жизель Бундхен відпочила з чоловіком на Коста-Ріці.

 

Актриса, зірка серіалу "Кухня" Марія Горбань поїхала на відпочинок. На своїй сторінці в соціальній мережі хизується тілом в бікіні і ділиться подробицями відпустки.

 

Модель Джіджі Хадід демонструє яскраві бікіні в спеціальному випуску Sports Illustrated про купальники.

 

Дружина самого бажаного чоловіка планети Кріса Хемсворт, Ельза Патакі, продемонструвала розкішне тіло на пляжі.

 

Микола Басков недавно засвітив в фото нареченої відпочинку в Таїланді. Спокуслива Софія Кальчева позувала в бікіні на пляжі. Співак сфотографував свою наречену на пляжі.

 

Співачка і дизайнер Джессіка Сімпсон відпочила з рідними в Мексиці. Зірка хизувалася підтягнутою фігурою в бікіні. Красуня швидко повернула собі форму після народження молодшого сина в 2013 році.

 

Оля Полякова показала пікантний майстер-клас на серфі.

 

Співачка Поліна Гагаріна відпочиває з сім'єю на Мальдівах. Співачка позує на пляжі і під пальмами, демонструючи розкішне тіло в бікіні.

 

Зірка подіуму Андреа Пєжич зробила операцію зі зміни статі півтора роки тому і вже без сорому виходить на пляж в бікіні. Судячи з фото, Андреа зробила ще й операцію зі збільшення грудей.

 
Зараз ви читаєте новину «Міс бікіні: зірки, які приміряли найвідвертіші купальники 2016 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути