середа, 26 жовтня 2016 10:08

Міранда Керр вийде заміж за мільярдера наступного року

Міранда Керр вийде заміж за мільярдера наступного року

Модель Міранда Керр вийде заміж за Евана Шпігеля в 2017 році. Модель в інтерв'ю заявила, що одруження тільки намічається і пройде в 2017 році. 33-річна красуня розповіла про те, як отримала пропозицію руки і серця від 26-річного мільярдера.

"Все сталося дуже несподівано. Він сказав, що перший і останній раз на колінах просить мене стати його дружиною. Я страшно нервувала і тремтіла від щастя", - поділилася подробицями Міранда.

Нагадаємо, шлюб з Еваном Шпігелем стане для неї другим: раніше вона була одружена з актором Орландо Блумом, якому в 2011 році народила сина Флінна. За словами Керр, хлопчик чудово ладнає з майбутнім вітчимом.

"Вони обожнюють один одного. Спочатку я була дуже обережна, хотіла пересвідчитися, що у нас серйозні стосунки. Тепер люблю спостерігати, як вони разом грають", - розповіла Міранда про Флінні і Евана.

Вона додала, що у неї з майбутнім чоловіком багато спільного, а різниця у віці не впливає на відносини.

"Еван - справжній домосід, як і я. Обожнює пробувати те, що я приготую і влаштовувати маленькі вечірки для близьких друзів. Ми працюємо в різних сферах, але по натурі обидва дуже консервативні, цінуємо сім'ю, відданість, чесність. Якщо я схильна з легкістю довіряти людям, то Еван більш обережний - ми доповнюємо один одного. Годинами можемо говорити про все. Він дає мені безліч порад. Він моя друга половинка". - Зізналася Міранда в інтерв'ю.

Зараз ви читаєте новину «Міранда Керр вийде заміж за мільярдера наступного року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути