субота, 19 грудня 2015 05:49

Міла Нітіч пригадала залицяння грузинського чиновника

Автор: ru.golos.ua
 

Співачка Міла Нітіч у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 пригадала, як до неї залицявся грузинський чиновник.

"Кілька років тому ми літали українською делегацією на Різдво. Це називалося українське Різдво у Грузії и відпочивали на їхньому гірськолижному курорті, там ми особисто познайомилися з президентом Грузії, тоді це був Саакашвілі. Він нас приймав особисто, що було дуже приємно. Там були його друзі, члени його парламенту, там був один чоловік дуже красивий, який залицявся все-таки дуже інтелігентно, дуже вишукано. Він свого часу був прем'єр-міністр Грузії, але чини не мають значення. Він був надзвичайно прекрасним чоловіком, дуже гарною людиною. Але яке там мені тоді було особисте життя 4 роки тому. Я про те зовсім не думала, я була маленька, але мені лестило, що був такий прекрасний чоловік і я запам'ятаю цю прекрасну поїздку на все життя", - говорить співачка.

Зірка нещодавно відсвяткувала свій день народження, на який їй подарували різного посуду.

"Відсвяткувала у колі родини. Був треш у хорошому сенсі цього слова, ми святкували у моєму місті, ми відсвяткували у одному з хмельницьких ресторанів. Була дуже маленька наша компанія, було людей 20, лише моя родина, співали, танцювали. Володимир Бебешко обмежився приємною для мене сумою грошей, я йому дуже вдячна, він знав, що я збираю гроші, у мене були певні плани, хочу купити річ, iPhone 6s. Всі інші мені дарували посуд. Я обожнюю посуд. Більшість моїх рідних я попросила одразу ті подаруйте мені фужери, ті столовий набір, і всі подарували саме те що я хотіла, я не стидаюсь казати, а одразу замовляю", - говорить Міла Нітіч.

Зараз ви читаєте новину «Міла Нітіч пригадала залицяння грузинського чиновника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути