Ексклюзиви
середа, 28 листопада 2012 12:29

Микола Тищенко більше не купуватиме коханкам авто і не возитиме до Парижу

Микола Тищенко більше не купуватиме коханкам авто і не возитиме до Парижу
Ресторатор шукає в майбутній дружині перш за все друга Фото: lichnosti.net

Микола Тищенко розповів, як він зваблює жінок. Відомий ресторатор переглянув свої підходи і тепер не повезе на побачення у Париж і точно не подарує авто. Нині завидний наречений точно знає критерії своєї пасії, включно зі знаком зодіаку, знайомством із батьками та знімками бабусі по матері. Саме такою буде наречена у старості, певен Тищенко, повідомляє ТСН.

"На мій погляд, не потрібно підходити і говорити: "Здрастє! Коля". Жіночий зір влаштований так, що риси розпливаються у чоловіка і вона вас не бачить зблизька", - розповів він в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Після контакту Микола набирається терпіння.

"Дівчина починає проявляти інтерес. Тобто поспішати не можна. Це період знайомства, де поспішати не можна. Ще подекуди поспішати не можна, але про це трохи пізніше", - зазначив ресторатор.

Подобаються Тищенку молоді та гарні, бо шукає пристрасті та емоцій.

На першому побаченні, певен Микола, завжди мають бути квіти. І не для того, щоб здивувати дівчину, а щоб проявити себе. Якщо Микола зацікавлений, відключається сором'язливість та інші стримувальні механізми.

Щоб сподобатися, у холостяка є певні козирі.

"Я доглядаю за собою. Я вважаю, кожен чоловік повинен доглядати і за руками, і за своїм тілом, і за запахом", - підкреслив Тищенко.

Втім до романтики красень ставиться серйозно і певен, що її в житті не вистачає.

"Мені подобається просто проводити романтичні побачення з видом на наше місто. Можна просто в машині покататися. Мені більшою мірою подобається більше парк. Я люблю ходити, про щось думати, говорити. Якісь елементарні речі - збирати пожовкле листя", - зізнався він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микола Тищенко в дитинстві боявся бабая і вірить в НЛО

Друге побачення може бути і в ресторані, але не у Тищенка, щоб зберегти конфіденційність, і не у Парижі.

"А ходити і всіх забезпечувати машинами, Парижами мені набридло вже. Все! Цей час минув. Я сьогодні не хочу нікого нічим забезпечувати. Я хочу сьогодні поруч мати друга, не ворога у своєму ліжку, а друга, людину, з якою я буду жити і в радості, і в смутку", - підкреслив ресторатор.

Подарунки робити Тищенко готовий, але авто купить лише дружині. Заради самого сексу парубок старатися не буде.

"Мені не потрібен секс як такий. Секс заради сексу мені не потрібен. І ніколи не був потрібен", - зізнався він.

Сьогодні у всіх потенційних подругах Тищенко шукає матір своїх майбутніх дітей. А під час зустрічі дивиться насамперед у вічі.

Зараз ви читаєте новину «Микола Тищенко більше не купуватиме коханкам авто і не возитиме до Парижу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути