субота, 12 липня 2014 11:10

"Мені чогось боятися пізно" - Сергій Зверєв підтримав український народ

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Шоумен Сергій Зверєв має свою думку щодо ситуації в Україні і ніхто не змінить її, про це він розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Мені вже стільки років, що мені чогось боятися пізно. У мене на все є своя думка - я доросла зірка. У мене є певне бачення, виховання. Я чітко розумію ситуацію, аналізую. Мені було цікаво, коли я пішов на Майдан, своїми очима побачити, а не почути, що говорять. тому я пішов ні до лівих чи правих, ні до білих чи червоних пішов до людей. Я пішов покласти квіти, будучи у Києві і не прийти, це як?!", - сказав Зверєв.

За словами Зверєва він не боявся їхати на концерт у Одесу.

"Я завжди говорив і буду говорити, що я сам з народу і тому я завжди буду з народом, і нічого не зміниться зі мною", - запевнив шоумен.

Зірка поділився, що концерт в Одесі був "успішний, це був аншлаг там прихильники і прихильниці були зі всієї України".

Співак виявися фанатом вишиванки, "Я у вишиванці вдома ходжу, мені комфортно, я вже багато років ношу. Для мене це не який-небудь подвиг, для мене це нормальний одяг, зручний, - говорить зірка, - у нас вони продаються в Росії вишиванки. Я з радістю купую, вони по-перше з бавовни, там завжди вишивка яскрава. Я люблю бірюзу, люблю колір неба, з червоним - у мене вишиванок 20-30 точно є".

Зараз ви читаєте новину «"Мені чогось боятися пізно" - Сергій Зверєв підтримав український народ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути