пʼятниця, 23 березня 2012 13:23

Мел Гібсон продає "особистий курорт" за $30 млн

Мел Гібсон продає "особистий курорт" за $30 млн
Мел Гібсон вирішив розлучитися з маєтком після гучної судової тяганини з Григор'євою Фото: http://www.moizvezdi.ru

Знаменитий голлівудський актор і режисер Мел Гібсон виставив на продаж свій маєток на курорті в Коста-Ріці за 29,7 мільйона доларів, передає в п'ятницю агентство Рейтер.

Фешенебельне маєток площею більш ніж 200 гектарів знаходиться на тихоокеанському узбережжі курортного району Плайя-Баррігона. Комплекс включає в себе три вілли, в найбільшій з яких є сім спалень з видом на океан і на джунглі. Стіни будинків зроблені з костариканського дерева, покрівля - з іспанської черепиці. До кожного дому прибудовані просторі веранди і басейн.

"Це дорогий об'єкт з різними будинками та спорудами, ретельно підтримуваними в хорошому стані. Це ідеальне, дуже затишне місце для родини", - сказав Рік Моісер, віце-президент компанії Christie's International Real Estate, яка, зокрема, продає даний маєток.

Офіційне оголошення про його продаж компанія розмістила в п'ятницю.

Рішення Гібсона розлучитися з "особистим курортом" послідувало після гучної сварки та судової тяганини з Оксаною Григор'євою, яка народила йому в листопаді 2009 року дочку Люсію - восьму за рахунком дитину голлівудської зірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мел Гібсон разом з дружиною втратив половину свого статку

Мел Гібсон - один з найуспішніших акторів і режисерів Голлівуду. У 1995 році його фільм "Хоробре серце", де він зіграв безстрашного ватажка шотландців Вільяма Воллеса, удостоївся двох "Оскарів" - за кращу режисерську роботу і кращий фільм. Інші відомі кінороботи Гібсона - "Смертельна зброя", "Божевільний Макс", "Чого хочуть жінки", "Людина без обличчя", "Апокаліпсис" і стрічка "Пристрасті Христові", що викликала жваву полеміку.

Зараз ви читаєте новину «Мел Гібсон продає "особистий курорт" за $30 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути