вівторок, 03 травня 2016 15:52

Маша Єфросиніна розповіла, чим харчується її сім'я

Маша Єфросиніна розповіла, чим харчується її сім'я, зізнавшись, що рідні не їдять ту їжу, яку їсть вона сама, пише viva.

За останні кілька років Маша Єфросиніна серйозно взялася за своє харчування і намагається їсти лише корисні продукти. Однак бажання харчуватися правильно зовсім не поділяють рідні ведучої, тому в холодильнику її сім'ї є два типи їжі.

"У моєму холодильнику є два типи їжі: для моїх рідних і для мене. У нас в сім'ї в мовному побуті існує таке поняття, як "мамина їжа". Мої так і кажуть: "Я не буду це їсти, мамо, це твоя їжа". Нескладно здогадатися, що це за їжа: велика кількість овочів, гриль і парові страви, йогурти, каші, супи. Чесно поділяє зі мною цей здоровий раціон наш наймолодший — Олександр. Але ось його батько і наша старшенька — це для мене часом просто випробування. Періодично вони повертаються з супермаркету з жахливим набором їжі: чіпси, солодощі, начос, ковбаска та інше. Вдома часом люблять з'їсти макарони і замовити піцу. За похід на бургери, мені здається, моя Нана взагалі готова здати пароль від свого телефону", — розповіла Маша.

Автор: Instagram
 

Єфросиніна зізналася, що довгий час намагалася прищепити рідним звичку харчуватися правильно, однак зазнала поразки.

"Я пробувала різні методи впливу: читала їм лекції про здорове харчування, шукала нові смачні й корисні рецепти, розповідала своїй доньці самі страшні історії про те, що відбувається з її шлунком, коли туди надходить газована солодка бурда. Я навіть жертвувала ковролиновим килимком в машині, демонстративно виливаючи на нього байду з жерстяної банки — і коли вона роз'їдала килимок, я говорила: "Ось! Все це буде відбуватися в твоєму шлунку!". Але потім я знаходила таку ж жерстяну банку у дочки в шафі. І розуміла, що я домоглася тільки одного: вона від мене її ховає", — розповіла Маша.

Тоді ведуча вирішила не примушувати дитину харчуватися правильно, а дала можливість Нані самій зробити вибір. І отримала зовсім несподівані результати.

Автор: Instagram
 

"Ось днями няня мого сина сказала мені, що вранці Нана, особливо коли мене немає на кухні, готує собі кашу. Я, звичайно, зараз роблю вигляд, що цього не знаю, щоб її не злякати. Виявляється, коли дитині 12, набагато ефективніше не тиснути і не довбати, як дятел. Звичайно, я все одно періодично повертаюся до цієї теми, але я вирішила просто акцентувати на тих моментах, які до її свідомості доходять, і ось що отримала: каша вранці", — розповіла знаменитість.

Читайте також: Вагітна Ольга Фреймут показала, як її сім'я святкувала Великдень

Зараз ви читаєте новину «Маша Єфросиніна розповіла, чим харчується її сім'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути