понеділок, 18 червня 2012 12:18

Маша Єфросиніна дає доношувати свій одяг подругам і сестрам

Маша Єфросиніна дає доношувати свій одяг подругам і сестрам
Телеведуча проте зберігає найулюбленіші вбрання Фото: muzparad.com.ua

Марія Єфросиніна хоче відвідати концерт колумбійської співачки Шакіри. Про це відома телеведуча розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Зараз для мене шукають, де виступає Шакіра. Ось я хочу на її концерт мабуть потрапити. І зроблю це, якщо буде можливість. Мені дуже подобається, як вона співає, рухається. Я вважаю, що вона теж шоу-вумен", - поділилася Єфросиніна, яка нещодавно побувала на концерті Леді Гаги.

Крім того телеведуча зізналася, що віддає свій одяг, який вдягала тільки раз, своїм подругам і родичам.

"У мене є подруги, які не можуть собі це дозволити. У мене є родичі та сестри двоюрідні і так далі. Я вважаю, що річ повинна продовжувати жити. Тим більше, що я купую тільки те, що мені подобається. І мені безумовно не хочеться, щоб воно припорошувалось пилом. Але найулюбленіші я зберігаю", - підкреслила Маша Єфросиніна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліза Ющенко збирає вирізки про свою сестру Машу Єфросиніну

Між тим в сім'ї телеведучої не тільки вона має пристрасть до моди. Племінниця Марії, дочка Єлизавети Ющенко, Варвара, віддає перевагу відомим брендам. Так, нещодавно Ліза зізналася, що її дочка носить по дому сумку від "Chanel".

Зараз ви читаєте новину «Маша Єфросиніна дає доношувати свій одяг подругам і сестрам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути