четвер, 22 березня 2012 10:23

Марк Ентоні познайомив Бекхемів зі своєю новою дівчиною

Західна преса пише, що давня подружка Дженніфер Лопес Вікторія Бекхем схоже зробила вибір на користь колишнього чоловіка співачки Марка Ентоні.

На днях Ентоні та його нова подруга, венесуельська модель Шаннон Де Ліма, були помічені разом на VIP-вечірці Latin Music Awards в компанії Бекхемів. І Шаннон, і футболіст з дружиною з'явилися в готель "Беверлі Хілтон", щоб підтримати музиканта, якому вручили почесну "Нагороду засновників ASCAP" (ASCAP - Американське товариство композиторів, авторів і видавців).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марк Ентоні порадив Дженніфер Лопес сходити до психіатра

Девід і Вікторія з'явилися на заході в чорному, Ентоні і Ліма вибрали для себе синю гамму. Всі четверо весело базікали, сміялися і з задоволенням фотографувалися разом.

Нагадаємо, що колись Джей-Ло з чоловіком і Бекхеми "дружили сім'ями", але Девід був більш близький з Марком. Ймовірно, Вікторія, як хороша дружина, погодилася з вибором чоловіка і пожертвувала дружбою з Дженніфер, яка завжди цінувала її дуже високо і з задоволенням носила вбрання з її колекцій.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Девід Бекхем допомагає пережити Марку Ентоні розлучення

Тим часом, стосунки між колишнім подружжям все більше розпалюються. Вони продовжують спільну роботу над шоу талантів Q'Viva, але за чутками, все дуже один одного дратують. Незважаючи на те, що Марк уже встиг знайти нове кохання, він все ще ревнує Дженніфер і терпіти не може її "кишенькового хлопчика" - 24-річного Каспера Смарта.

Зараз ви читаєте новину «Марк Ентоні познайомив Бекхемів зі своєю новою дівчиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути