понеділок, 18 липня 2011 12:51

Марк Ентоні невпевнено сказав про своє розлучення

Повідомлення про розлучення зіркової пари Дженніфер Лопес - Марк Ентоні виявилося для більшої частини публіки справжнім шоком. Хоча у відповідній заяві знаменитостей вказувалося, що розставання, незважаючи на деяку "болючість", проходить в "дружньому ключі".

У своїй заяві пара попросила виявити повагу до них у цей нелегкий момент.

Проте вчора на концерті в Боготі, Колумбія, Ентоні сам вирішив розповісти про свою проблему. Він сказав глядачам: "Вони говорять, я тепер самотній чоловік".

Це був єдиний коментар 42-річного виконавця за весь час шоу. Але дана ремарка зірвала бурхливі овації присутніх.

Як повідомляє колумбійський канал Caracol, асистенти і охоронці співака постаралися забезпечити йому максимальний заслін від репортерів. Під час виступу на стадіоні Simon Bolivar Марк виконав більше 15 хітів із свого репертуару, а завершилося шоу композицією Aguanile, яку Ентоні разом з Лопес виконували у фіналі шоу American Idol в травні.

Нагадаємо, Джей Ло і Марк зіграли приватне весілля влітку 2004 року. Буквально за кілька днів до святкування Ентоні завершив шлюборозлучний процес зі своєю попередньою дружиною - міс Всесвіт Дайанарою Торрес. Дженніфер в той момент тільки-тільки розійшлась з актором Беном Аффлеком, з яким зустрічалася близько двох років.

У 2008 році у пари народились двійнята - син Макс і дочка Еммі. З ким із батьків залишаться малюки після розлучення, поки невідомо.

Друзі Джен і Марка кажуть, що все було передбачувано.

"Це не дивно, - повідав стиліст Лопес Філіп Блох. - Марк намагався повністю все контролювати. Спочатку їй подобалося, що він постійно поряд. Він обожнював її, а вона його".

"Її мати і Марк намагалися керувати її життям, але я думаю, Джей Ло не хотіла, щоб хтось контролював її", - розповів продюсер Ед Мейер.

Зараз ви читаєте новину «Марк Ентоні невпевнено сказав про своє розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути