субота, 23 квітня 2016 10:20

Маргарита Січкар прокоментувала побиття Алієвим дружини

Маргарита Січкар прокоментувала побиття Алієвим дружини
svitske.1plus1.ua

Колишня дружина Владислава Ващука Маргарита Січкар розповіла у передачі "Світське життя", як допомогла дружині Олександра Алієва, піля того, як він її побив.

"Я опинилася в епіцентрі цієї історії, Таню я знаю, я знаю всіх дружин футболістів, на наступний день після побиття я приїхала, щоб забрати її з дітьми, до себе, запропонувала допомогу.

Справжній чоловік так себе не веде. Виходячи з таких вчинків, які робить Олександр, він не чоловік. Справжній чоловік по відношенню до своє дружини, яка народила йому двох прекрасних, повноцінних дітей, так поводитися не може. Тим більше бити її на очах у дітей. Він бидло, ти з чимось не згоден, поговоріть, і не говорити дітям: "я приведу вам іншу маму", у мене питання до жінок: "Навіщо ви живете з такими чоловіками?". Друге - не будьте на утриманні, йдіть заробляйте, вчіться, а не робити шопінги по Міланам. Де твої подружки, які з тобою по Мілану їздили, чомуя приїжджаю і розгрібаю?", - говорить Січкар.

Січкар після розлучення з Ващуком вважає себе щасливою жінкою.

"Хтось має бути мудрішим, у моєму випадку це була я. Навіть вдячна таким подіям важким, я виявляється вмію непогано заробляти. я успішна, слава Богу у мене немає матеріального, це тепер головний біль Ващука, будинки, ресторани, у мене будинок маленький, де мама кирує, допомагає з дітьми, виглядаю я прекрасно, займаюсь спортом. Прихильники чоловіки, з якими я товаришую і до яких придивляюсь", - говорить Січкар.

Нагадаємо, Маргарита Січкар та Владислав Ващук була разом із 2000-го року. Пара дев'ять років жила разом у цивільному шлюбі й навіть встигла народити двох дітей - сина та дочку. У 2009-му році Січкар з Ващуком побралися офіційно. При цьому Рита навіть взяла чоловікове прізвище. Роман Січкар і Ващука протривав майже 12 років.

Зараз ви читаєте новину «Маргарита Січкар прокоментувала побиття Алієвим дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути