четвер, 03 вересня 2015 15:30

Макс Барських заспівав про невдалий курортний роман зі стервом

 

1 вересня на відеоканалі ELLO відбулась прем'єра нового синглу Макса Барських з іронічною назвою "HLOP, HLOP, HLOP".

Артист не буде знімати кліп на цю композицію, проте, спеціально для прем'єри пісні він записав музичне скайп-звернення до своїх слухачів, закликавши тих з них, хто відчув біль розчарування не сумувати, а, навпаки, посміхатися всім життєвим перипетіям і побільше сміятися. В тому числі і над самими собою.

Треком "HLOP, HLOP, HLOP" музикант завершує весняно-літню тріаду своїх танцювальних супер-хітів, під які жителі країн СНД та Балтії не лише танцювали, але також засмагали, закохувалися і покращували демографічну обстановку в країні. Пісні "Хочу танцевать" і "Подруга-ночь" стали не тільки одними з найбільш ротованих треків цього сезону, але і зайняли нішу саундтреків минулого літа. А задана Максом Барських та його продюсером Аланом Бадоєвим стилістика 80-90-х створила моду у вітчизняному шоу-бізнесі на елементи ретро.

Сюжет нової пісні виконавця оповідає про наївного південного хлопця, що зазнає відчайдушного почуття до столичної стерви, що приїхала на курорт зі свого офісного ув'язнення на заслужені два тижні відпустки. Вона шукає міцні засмаглі руки під морськими зірками на час відпочинку, а він - вірну супутницю життя. Конфлікт в любовній історії створює одвічне протистояння романтики і прагматизму. Однак, очікуваний у подібних випадках фінал, у пісні "HLOP, HLOP, HLOP" набуває зовсім іншого повороту - герой Макса Барських, який опинився в ролі жертви, у кінці пісні міняється місцями зі своєю горе-дівчиною. "Вибач, ти йдеш додому" - цими словами герой закінчує свої відносини з героїнею.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських заспівав про невдалий курортний роман зі стервом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути