пʼятниця, 25 березня 2016 15:09

Макс Барських розповів про ставлення до стосунків на одну ніч

Автор: Прес-служба
 

Напередодні повернення Макса Барських з Лос-Анджелеса, журнал "Телегід" присвятив артисту обкладинку свого нового номера

Журналістам видання Макс дав розгорнуте інтерв'ю про своє життя в Америці та роботі на відстані, а також зізнався, коли представить новий кліп на хіт "Займемся любовью".

"Вперше моє відео знімалося на відстані, в різних країнах. І я сам не можу дочекатися виходу кліпу. Уже в квітні ми зможемо поділитися з вами новою історією, сповненою пристрастю, любов'ю і сексом", - розповів "Співак року" про свою нову відеороботу.

Незважаючи на всю відвертість своєї творчості Макс Барських каже, що в звичайному житті відносин на одну ніч не схвалює:

"Вони спустошують тебе, - каже співак. - Ти віддаєш свою енергію людині, яку більше не побачиш, частина тебе зникає безслідно, залишаючи порожні клітинки. Я люблю відчувати, люблю, коли це щось більше, коли секс перетворюється в заняття любов'ю, коли тобі хочеться людину а не її тіло".

В інтерв'ю журналістам співак анонсував свій весняно-літній тур з клубною програмою "Подруга-ночь". Гастролі стартують 23 квітня в Дніпропетровську і охоплять понад 15 міст. Крім України виступи відбудуться в Білорусі і Казахстані.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських розповів про ставлення до стосунків на одну ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути