понеділок, 16 грудня 2013 09:28

"Люди, втомившись від корупції, байдужості вийшли на вулицю боротися" - Єгор Бероєв

Автор: фото: svitske.1plus1.ua
 

Російський актор Єгор Бероєв завітав днями до Києва на прем'єру стрічки "Полярний рейс". У інтерв'ю Катерині Осадчій у передачі "Світське Життя" на телеканалі 1+1 актор розповів, що пишається тим, що знаходиться в Україні в такий непростий для неї час.

"Я з літака одразу вирушив на Майдан. Заїхав туди з моїм товаришем, подивились, відчули атмосферу. Я пишаюсь тим, що я потрапив сюди у момент того, що відбувається в Україні", - сказав Єгор Бероєв.

Актор занепокоєний тим, що Україна вже мала досвід революцій у 2004 році і йому хотілося, щоб цього разу всі надії українців виправдалися.

"Немає нічого важливішого, ніж вільне волевиявлення народу. Люди, втомившись від корупції, крадіжок, клановості, байдужості вийшли на вулицю боротися, чинити опір, зрозуміло, що немає лідера, вони розрізнені, там якісь незрозумілі дивні люди, що дискредитував себе ваш президент. Революцію роблять романтики, а користуються її плодами покидьки, у вас такий досвід у 2004 році був. Я сподіваюсь, що буде інакше, я дуже поважаю українців у їхньому прагненні знайти краще життя", - прокоментував актор.

Зараз ви читаєте новину «"Люди, втомившись від корупції, байдужості вийшли на вулицю боротися" - Єгор Бероєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути