четвер, 21 червня 2012 15:14

"Лобода, поверни зарплату, аферист!" - Приходько продовжує сваритися з зірками

Автор: Twitter Анастасії Приходько
  Вчинки Приходько незрозумілі
Вчинки Приходько незрозумілі

Анастасія Приходько продовжує сваритися з колегами. Після Влади Прокаєвої та Ольги Сумської, Настя переключилася на Світлану Лободу. Приводом стало адресоване Світі загрозливе послання на паркані.

Анастасія Приходько, положення якої в українському шоу-бізнесі зовсім не стабільне, до всього іншого вирішила посваритися з колегами. Так, спочатку вона нахамила Владі Прокаєвій і посварилася з Ольгою Сумською, зараз жертвою її уваги стала Світлана Лобода.

На своїй сторінці в Twitter, Приходько опублікувала фотографію паркану, на якому фарбою написано: "Лобода, поверни зарплату, аферист!". Зрозуміло, перша людина, з якою асоціюється цей напис, - співачка Світлана Лобода. От тільки кому насправді адресовано це послання, не відомо. Тим не менш, це не завадило Насті звернути на неї увагу своїх читачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анастасія Приходько обурилась з приводу роботи Влади Прокаєвої у Лаврі

Які цілі переслідує Приходько, сварячись з колегами, привселюдно вказуючи на їхні не найкращі сторони або роздуваючи плітки і скандали на порожньому місці, не ясно. Той факт, що її творчій кар'єрі це може тільки нашкодити, Настя, схоже, не враховує.

Нагадаємо, через призначення Влади Прокаєвої на посаду радника директора Києво-Печерської Лаври, між Анастасією Приходько та Ольгою Сумською сталася словесна перепалка в соціальних мережах.

Зараз ви читаєте новину «"Лобода, поверни зарплату, аферист!" - Приходько продовжує сваритися з зірками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути