четвер, 19 січня 2017 14:49

Лобода на Новий рік співала для російського бомонду

 

Вона далеко не єдина "українська зірка", яка не гребує заробляти в країні-окупант.

Гроші не пахнуть, - вирішила заслужена артистка України, попсова співачка Світлана Лобода, яка планувала провести свою відпустку з сім'єю в Домінікані, але перервала її й відправилась в Росію виступати на концерті Лепса "Різдво на Роза Хутір".

Про це у себе на сторінці в Інстаграм написала її російська "подружка" Аніта Цой і розмістила кілька фотографій, повідомляють "Коментарі".

Примітно, що цього разу сама Лобода не стала інформувати своїх шанувальників про таку несподівану зміну концертного графіку. Напевно, щоб не "дражнити" на третьому році українсько-російської війни українську публіку, а просто по-тихому заробити дерев'яних.

Примітно, що перед Новим роком Лобода виступила на концертах телеканалів "Музика першого" і "ТВЦ", а в Новорічну ніч дала три концерти для російських бізнесменів в Майамі, серед яких - один з найбагатших бізнесменів країни, власник Crocus Group Араз Агаларов. Селфі зі Світланою і дружиною Агаларова опублікував спадкоємець олігарха - Емін Агаларов.

 

Я и мои деды на ТВЦ😂#новыйгод2017 #твоиглаза

Видео опубликовано LOBODA❤️ (@lobodaofficial)

Трохи раніше вона засвітилася на шикарній вечірці власника "Бінбанку" Мікаіла Шишханова, який доводиться племінником ще одному з найбагатших бізнесменів Росії - Михайлу Гуцерієву. Крім цього на 31 березня у співачки запланований концерт в Москві.

І вона далеко не єдина "українська зірка", яка не гребує заробляти в країні-окупант.

Фото: Instagram Анита Цой, Instagram Emin

Зараз ви читаєте новину «Лобода на Новий рік співала для російського бомонду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути