середа, 19 серпня 2009 13:27

Ліза Ющенко після весільної подорожі зустрілась з Віталіною (ФОТО)

Смугляві та розкішні брюнетки-подружки вийшли вчора біля полудня з будинку на Михайлівській площі. Дорогою до машини вони про щось розмовляли. А навколо - натовп охоронців. Адже це дівчата Ющенка, а сім"я Президента без охорони не ходить.

Старша дочка Віктора Андрійовича - Віталіна гостювала у брата Андрія і його молодої дружини Лізи, в минулому Єфросиніної. З під"їзду вони швидко пройшли до "мерсу", припаркованого неподалік. Але папараці встигли зробити декілька кадрів і помітили пікантні деталі.

Президентська невістка Ліза, мабуть, тільки повернулася після медового місяця з чоловіком Андрієм. Свіженька, шкіра шовковиста, медово-шоколадного відтінку. Виглядає, як завжди, скромно і зі смаком: довге волосся зібране на потилиці в недбалу гульку, біла сукня, окуляри форми "крапля" і намисто Van Cleef & Arpels.

Нагадаємо: 30 липня Ліза вийшла заміж за Андрія Ющенка. Молодята скромно розписалися в Печерському рагсі столиці. Перший недільний ранок провели з мамою Лізи - Людмилою Єфросиніною. До речі, в медовий місяць їх відправила Людмила Павлівна.

І ось вочевидь Ліза з Андрієм, тільки но повернувшись з весільної подорожі, покликали Віталіну в гості, поділитися враженнями, повідомляє Блик.

Зараз ви читаєте новину «Ліза Ющенко після весільної подорожі зустрілась з Віталіною (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути